HemArtiklarJobb Redovisningsekonom Östermalm
Jobb Redovisningsekonom Östermalm

Jobb Redovisningsekonom Östermalm

Söker du nytt jobb som redovisningsekonom på Östermalm?

Välkommen till oss!

Lestra Ekonomi söker kontinuerligt efter nya stjärnor till kontoret på Östermalm i Stockholm. Vi arbetar med både stora och små kunder i olika branscher och behöver nu bli fler engagerade medarbetare. Vi tror att du har en bakgrund som redovisningsekonom eller som redovisningskonsult samt några års erfarenhet av arbetet.

Ett plus är om du har eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet från exempelvis FortNox, Soft One eller Hogia Ekonomi. Du är serviceinriktad och kan arbeta självständigt och rådgivande. Kunniga kollegor, spännande och utmanande kunduppdrag samt stora möjligheter till vidareutveckling gör oss till en attraktiv arbetsgivare. Vi arbetar kundfokuserat och har samtidigt roligt på jobbet.

Förutom ett härligt team med lång erfarenhet och bred kunskap satsar vi mycket på att skapa en utvecklande arbetsmiljö där personalen trivs och utvecklas.

Redovisningsekonomer och Redovisningskonsulter, ta chansen att bli en del av oss. Läs mer om oss på www.lestra.se

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Maila dina kontaktuppgifter till lena@lestra.se, vi ser fram emot att höra från dig.

Ekonomi

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

EkonomiJobb.se - Sveriges ledande jobbsajt inom Ekonomi & Finans sedan 2004. Utforska lediga jobb inom ekonomi & finans  från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

EkonomiJobb.se - en del av KarriärGuiden.se Gruppen.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@ekonomijobb.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Ekonomijobb All Right Reserved