ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Klippans kommun

Vår värdegrund – Vi i Klippan

Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur – arbetar vi efter vår värdegrund ”Vi i Klippan”. Där de tre riktningarna ”Vilja varandras framgång”, ”Våga sticka ut” och ”Kul i jobbet” för riktningen framåt för ett gemensamt vi. Och där vi tillsammans hittar produktiva och positiva lösningar som för utvecklingen framåt.

Vilja varandras framgång
Vi alla är en del av kommunen, där var och en av oss är viktig för helheten. När vi ser lösningar tillsammans och samarbetar inom och utanför vår verksamhet – når vi ett gemensamt gott resultat. Vi gör varandra bra. När du lyckas, så lyckas jag!

Våga sticka ut
Vi ser olikheter som en fördel och förutsättning för utveckling - olikheter berikar. Vi välkomnar mångfald, för hos oss finns det plats för alla. Vi lär av våra misstag och ger utrymme för att vara modig, och alla kan vi vara modiga på olika sätt. Hos oss kan du sticka ut på ditt eget vis.

Kul i jobbet
Vi vill känna glädje i det vi gör. Med tydliga uppdrag och respons från ledare och medarbetare vet vi att vi gör ett bra arbete. Våra uppgifter ska kännas meningsfulla, och tillsammans skapar vi rätt förutsättningar för det. Vi får energi av varandra, och vi lägger energi på rätt grejer. När vi gillar det vi gör - då har vi kul i jobbet.

En värdegrund på gång! - se våra hållpunkter för vår värdegrund Vi i Klippan.

I vårt arbete utgår vi också från våra värdeord professionalitet, engagemang och öppenhet, för bra service och bemötande internt och externt.

Att vara kollega hos oss

I Klippan har vi fokus på hållbar utveckling, rättigheter för alla, rätt kompetens samt heltid som norm. Du har därtill goda pendlingsmöjligheter och får fina förmåner genom vår förmånsportal. Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet.

På gång i Klippans kommun

Vårt rättighetsarbete

Varje dag gör vi skillnad och det är vi stolta över. Vi verkar inom en rad olika områden som skola, vård, omsorg, vattenförsörjning, samhällsplanering och skötsel av gator och parker. Vi har över 100 olika yrken inom vår kommun.
Mer om att vara kollega hos oss.

Bransch

Offentlig förvaltning

Anställda

2000

Huvudkontor

Klippan

Adress

TRÄDGÅRDSGATAN 12, 264 38

Webbplats

language

Missa inga jobb från Klippans kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor