ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker två ekonomer till Svensk Kärnbränslehantering AB!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Vi söker två ekonomer till Svensk Kärnbränslehantering AB!

Nu söker vi en mer junior och en mer senior konsult som vill bli en del av teamet på Svensk Kärnbränslehantering. Här får du möjlighet att kliva in hos en uppdragsgivare som arbetar med det ständigt aktuella ämnet kärnkraft. Du kommer till en roll med flera kontaktytor, stort eget ansvar och blir en del av ett stort och kompetent team. Uppdraget är långsiktigt och start för tjänsten är så snart som möjligt, välkommen med din ansökan så får du höra mer!

Om tjänsten

Enhet Verksamhetsstöd består av cirka 30 medarbetare och ytterligare ett antal konsulter och har till uppdrag att tillhandahålla ett ändamålsenligt och effektivt administrativt stöd till hela SKB:s verksamhet. Enheten består av tre grupper: Oskarshamn, Stockholm och Forsmark. Enheten stödjer verksamheten inom bland annat följande områden: ekonomistöd, rapportproduktion och projektadministration.

Nu söker vi två konsulter: en lite mer junior konsult som kommer att arbeta med ekonomiadministration och en lite mer senior konsult som kommer att arbeta med bland annat ekonomisk uppföljning och analys.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
 • Ett långsiktigt uppdrag hos en spännande uppdragsgivare
 • Möjligheten att fortsätta utvecklas inom ekonomiarbetet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Du som är lite mer junior inom ekonomi kommer framför allt få möjligheten att arbeta med bred ekonomisk administration som att bland annat hantera leverantörsfakturor.
 • Du som är lite mer senior inom ekonomi kommer framför allt få möjligheten att arbeta med ekonomisk uppföljning, enklare ekonomiska analyser, stötta och samarbeta med business controller och till viss del stötta verksamheten i generella ekonomiska frågor.

Vi söker dig som

 • Till bägge tjänsterna söker vi dig som har jobbat en del med redovisning/ekonomiadministration tidigare och som har ett stort intresse för ekonomiarbetet.
 • Du behöver kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
 • Du behöver ha goda kunskaper i Excel

Till den mer seniora rollen ser vi att det behövs lite mer erfarenhet inom redovisning sedan tidigare och har du arbetat med t.ex ekonomisk uppföljning eller analys tidigare är det positivt. Meriterande för båda tjänsterna är kunskaper i SAP.

Du är duktig på att arbeta proaktivt för att ligga steget före och har en god social förmåga tillsammans med hög integritet. Rollen kräver att du är prestigelös i att arbeta utifrån behov, förändrade förhållanden och kan stötta upp där det behövs. Slutligen är du en person som ser lösningar i stället för problem och kan agera snabbt och professionellt i olika sammanhang och situationer.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Vi söker två ekonomer till Svensk Kärnbränslehantering AB!

Academic Work