ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi är Agio!

Företag Agio
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Vi är Agio!

Agio kan digitalisering och våra kunder finns inom både offentlig sektor och näringsliv. Den gemensamma nämnaren är att våra kunder har behov av att effektivisera hela eller delar av sin verksamhet, ofta med hjälp av IT-stöd men också deras arbetssätt. Vi är duktiga på systemutveckling, ärendehantering, beslutsstöd, planering och exekvering, information och ledning. 

Vad gör vi?
Vi skapar effektivare processer genom verksamhetsutveckling och digitala lösningar. Vår affärsmässiga elegans och vår förmåga att göra varje affär lönsam lägger grunden för en god ekonomi och för att vara den trygga leverantören och arbetsgivare som Agio är. 

Hur?
Genom engagemang, kunskap och ansvar. Våra värderingar är kärnan för små och stora beslut i vardagen, hur vi agerar gentemot varandra och för det ansvar vi tar i våra affärer. Det är något vi kan luta oss till för att pröva våra beslut - är det här EKA?

Varför Agio?
Vi ska vara en säker väg till framgång - Trygg, stabil, rättvis, hållbar och garanterad för kund och medarbetare. 

Vad är viktigt för dig?

Din karriärresa, trygghet, närhet till fritidsaktiviteter och familj, hållbar utveckling eller att finnas med i den tekniska framkanten? Kanske en kombination?

På Agio är dina personliga förväntningar prioriterade. Tillsammans utvecklar vi Agio och oss själva samtidigt som vi bidrar till våra kunders resa in i in i en hållbar framtid med hjälp av framgångsrik digitalisering.

  • Vilken roll vill du spela i digitaliseringen och utvecklingen av ett framtida mer automatiserat, smart och hållbart Sverige?

  • Vill du använda din förmåga till att göra miljöbovar till miljöhjältar?

  • Vill du utveckla Sverige och göra svensk
    offentlig sektor världsbäst igen?

Student 2024

  • Snart klar och dags för exjobb? Skriv ditt exjobb hos oss, vår ambition är att detta övergår till en tillsvidareanställning!

  • Har du ett år kvar? Karriärresan - vi tar dig från student till färdig konsult på Agio! Börja med sommarjobb 2024, timanställning med möjlighet till extrajobb under vinterhalvåret och slutkläm med exjobb hos oss, men vi hoppas att du blir kvar länge!

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb