ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

VD till världsledande svenskt fintech bolag.

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

VD till världsledande svenskt fintech bolag.

Nu söker vi en VD till ett svenskt fintech bolag. Vi verkar på en global marknad där förväntningarna är höga och där vi är världsledande. Företaget har funnits i dryga 10 år och är idag ägarlett. Ditt mål blir att ta företaget in i nästa fas som externt rekryterad VD. För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet från relevanta branscher, dokumenterad VD-erfarenhet med extern styrelse, samt ha en utmärkt förmåga att bygga starka kundrelationer.

Vi är ett stabilt företag med hög kompetens och produktionskapacitet för att dagligen kunna möta kraven från våra kunder och klara av att leverera i högsta standard.

Är du redo för nästa steg i din karriär? Då kan denna position vara den perfekta möjligheten för dig!

Placeringsort är centralt i Stockholm. Företaget har filialer och personal i norra Europa, och kunder och partners både i kontinental-Europa och USA så möjligheten till att resa ett måste.

Arbetsuppgifter

I din roll som VD har du det övergripande resultatansvaret för hela verksamheten, som idag består av ett 40-tal medarbetare. Du håller en nära kontakt med kunder och leverantörer för att skapa ett gott samarbete, marknadsföra företagets tjänster samt identifierar nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du säkerställer även att kvalitetskrav tillgodoses och att uppsatta mål nås och följs upp. Vidare kommer du att arbeta med att leda och utveckla bolaget genom att aktivt driva, utveckla och följa upp verksamhetens mål och lönsamhet.

Företaget är ISO 27001-certifierat för informationssäkerhet och har extern ackreditering för sina nuvarande och kommande tjänster inom ID-tjänster. Detta ställer särskilt höga krav på process-erfarenhet och att efterleva externa krav.

Vem är du

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen inom ekonomi, juridik eller ingenjörsvetenskap. Du har erfarenhet av att arbeta som VD eller från annan relevant roll i ledande befattning. Du har erfarenhet både av personalansvar och försäljning med goda resultat. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärsutveckling.

Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av kunderna är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande, ha ett entreprenöriellt mindset, engagemang och har de förmågor som krävs för att leda och utveckla företaget. Du är affärsmässig och trivs med att arbeta i en föränderlig värld. Vidare är du orädd, vågar delegera och van att fatta beslut.
Du har en kommunikativ förmåga, är prestigelös och drivs av försäljning och affärsframgångar, samt av att skapa goda relationer både internt och externt.

Du arbetar självständigt och har en förmåga att involvera och samverka med andra för att uppnå gemensamma mål. I din roll krävs det att du har en god ekonomisk förståelse, en analytisk förmåga och ett tydligt resultatfokus.

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och spännande roll i ett världsledande bolag under tillväxt med korta beslutsvägar. Bolaget är idag självfinansierat och inte beroende av externt kapital vilket gör att kontinuitet och beslutskraft från styrelse är en särskild styrka.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, Jurek Law, på 0766 33 14 40.

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag! Du söker tjänsten via www.jurek.se

Dela detta jobb

Logo
VD till världsledande svenskt fintech bolag.

Jurek