ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utredningsanalytiker

Ansök nu

Utredningsanalytiker

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Utredningsanalytiker inom LF Skåne

Vi är ett erfaret och trevligt team som strävar efter att ligga i framkant inom utredningsarbete. Har du den kompetens, egenskaper och de erfarenheter som kan bredda och utveckla vårt team, då är du den vi söker.

Utredningsfunktionen ansvarar för utredning- och utvecklingsarbete kring motverkande av försäkringsbedrägerier och penningtvätt. Vi ser att omvärldsbevakning och analysförmåga är viktiga komponenter för att ytterligare öka bolagets motståndskraft och därmed öka tryggheten för våra kunder.

I rollen som utredningsanalytiker arbetar du med inhämtning, bearbetning, analys och presentation av information och data i olika typer av ärenden. Du kommer jobba i ett team där din expertis är en viktig framgångsfaktor för att gruppen ska nå sina mål. Även egna utredningsuppdrag kan förekomma.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö och du rapporterar till vår utredningschef. Utredningsfunktionen tillhör avdelningen Säkerhet och Utredning som har ett koncernövergripande uppdrag.

Vem är du

Vi ser att du har erfarenhet från att arbeta inom brottsförebyggande och/eller utredande uppdrag. Därtill tror vi att du har en akademisk examen inom relevant område för uppdraget. Erfarenhet av analys och utredningsarbete inom den finansiella sektorn är meriterande, och har du dessutom kompetens inom informationssäkerhet är även detta något vi värderar för den här rollen.

Eftersom utredningsärenden ofta är av känslig karaktär så krävs hög diskretion och integritet. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. För att framgångsrikt kunna presentera komplicerad information ser vi även att du är lyhörd, pedagogisk och har lätt för att uttrycka dig väl i tal samt skrift.

Du är strukturerad och har förmågan att se helheten. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att utveckla din och vår totala förmåga genom att nätverka såväl internt som externt. Du är konsultativ i ditt förhållningssätt och arbetar med ett stort engagemang mot uppsatta mål. 

Vilka är vi

Vi är en grupp som inklusive dig blir 8 personer. Gruppen innehar en paljett av spetskompetenser som bildar en framgångsrik utredningsenhet. Vi trivs med vårt uppdrag och välkomnar dig precis som du är!

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta
Säkerhetschef Christoffer Albrecht-Lundgren, christoffer.albrecht-lundgren@lansforsakringar.se tel. 040-633 8528.
Facklig kontaktperson Therese Bergöö tel. 0411-33 81 03.
HR Therese Jung therese.jung@lansforsakringar.se

Ansökan

Urval kommer ske löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 1 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Utredningsanalytiker

Länsförsäkringar Skåne