ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Utåtriktad Revisor till Brantz AB

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Utåtriktad Revisor till Brantz AB

Har du ett par års erfarenhet av rollen som revisor och trivs med att ha en nära kundkontakt, hålla en hög servicenivå och samtidigt ha en work/life balance?

Brantz AB är en mindre revisionsbyrå med stort fokus på kvalitet, engagemang och att ha en nära och personlig kontakt med klienter. Här erbjuds du en roll med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Brantz tillhandahåller kvalificerad revision och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla branscher. I din roll som revisor kommer du, förutom att utföra revisioner, även arbeta med rådgivning och konsultationer där du utför analyser och bidrar till att dra slutsatser kring den information som klienter presenterar. Du får ett stort eget ansvar och kommer ha nära kontakt med kunder och externa kontaktpersoner. Du kommer att arbeta i Hogias revisionsprogram.

Våra klienter är av skiftande storlek och inom olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara i ett mindre bolag där du får axla ett helhetsansvar och ha en nära kontakt med klienter. Vi ser att du har ett par års erfarenhet inom revision och vill ha ett utvecklande arbete där du får använda din initiativförmåga och din styrka inom problemlösning. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att snabbt ansvara över egna kunder. Som person är du utåtriktad och att hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Du är flytande i svenska, både i tal och skrift samt har utmärkta kommunikativa kunskaper såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innefattar många kontaktytor är det av stor vikt att du har en relationsskapande förmåga samt en professionell framtoning. Har du som ambition att bli auktoriserad så ser vi det som ett plus.

Du erbjuds

Som revisor hos Brantz AB får du ett stort eget ansvar med stora möjligheter att utvecklas och gå utbildningar enligt plan. Du får också möjlighet att ta del av fina förmåner och du erbjuds en plats i fina lokaler i Marievik, Liljeholmen men har även möjlighet att sitta ute på plats hos klient.
I den här rekryteringen samarbetar Brantz AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via www.jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett litet revisionsbolag beläget i Stockholm på Årstaängsvägen 21C. Vi tillhandahåller kvalificerad revision och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla branscher.

Att vi är en mindre byrå innebär en närhet samt personlig kontakt med klienten som större företag har svårt att erbjuda.

Genom vårt nätverk kompletterar vi vår egen kunskap med expertkompetens inom en mängd områden. Vi samarbetar med skattekonsulter, banker, advokatbyråer, försäkringsmäklare och redovisningskonsulter. Detta ger oss en unik förmåga att möta allehanda hinder och svårigheter som företagare upplever i sin vardag.

Efter klientens specifika behov erbjuder vi professionella tjänster i kombination med personligt engagemang, hög servicegrad och tillgänglighet. Målet är att alltid sätta samman de kompetenser som våra klienter behöver, vilket ger utrymme för flexibilitet med klientanpassade och kostnadseffektiva lösningar.

Vi är medlemmar i branschorganisationen för revisorer och rådgivare.

Dela detta jobb

Logo
Utåtriktad Revisor till Brantz AB

Jurek