ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Transaction/VDR-specialist till Advokatfirman Vinge!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Transaction/VDR-specialist till Advokatfirman Vinge!

Om vår kund

Vinge är en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare får du en roll att växa i. Du som arbetar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din kunskap till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.
 

Oavsett vad du har gjort tidigare kommer du snabbt in i hetluften på Vinge. Du får arbeta i spännande uppdrag inom den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vinge är en dynamisk, snabbt växande organisation och vår drivkraft är att alltid ligga i framkant.

M&A

Vinges M&A-team är och har under en lång tid varit det mest aktiva teamet på den svenska M&A-marknaden. Teamet rådger löpande högprofilerade private equity- och industriklienter i ett brett spektrum av transaktioner. Hos oss kommer du därmed redan från din första dag att kunna välja din egen väg framåt inom M&A-arbetet. Vi garanterar dig en brant utvecklingskurva, stimulerande arbetsuppgifter och väldigt kompetenta kollegor som brinner för lagspel.

Om tjänsten

Som Transaction/VDR-specialist ansvarar du för att effektivisera samt assistera i M&As projekt. Du ansvarar för den administrativa delen av sälj- och köpprocessen och agerar länk mellan jurister, klienter samt datarummet. I rollen ingår att involvera Projektassistenterna i arbetet. Du ansvarar även för att utbilda internt och externt (rådgivare och tredje part). Du utvärderar och har löpande kontakt med datarumsleverantörer för att kunna bistå med rådgivning gällande den bästa datarumslösningen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Klientkontakt i köp- och säljprocesser

  • Strukturera upp och administrera virtuella datarum

  • Handleda Projektassistenter

  • Bollplank för juristerna kring uppstart av projekt men även löpande under projekt

  • Granska och utvärderar alla datarumsleverantörer som finns på marknaden

  • Ansvara för kontakten med datarumsleverantörer

  • Göra en första granskning av materialet vid sälj- och köpprocesser

Din arbetsplats är på Vinges kontor i Centrala Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen har du god administrativ vana samt gedigen erfarenhet utav att hantera stora mängder data. Vi ser att du har en ekonomisk bakgrund med erfarenhet av större transaktioner. Meriterande om du arbetat med molntjänster. Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt samt i team.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Transaction/VDR-specialist till Advokatfirman Vinge!

Aaron Sprint