ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Teamleader reskontra till Kamux i Upplands-Väsby

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Teamleader reskontra till Kamux i Upplands-Väsby

Söker du en arbetsgivare " där ingen dag är den andra lik" och där laget går före jaget? Där man jobbar teamfokuserat men utan att tumma på resultatfokus? Motiveras du av att ges möjligheten att påverka det dagliga arbetet samt utveckla processer? Då har vi rollen till dig – Nu söker vi Kamux nästa Teamleader

Arbetsbeskrivning:

Som Teamleader till Kamux kommer du ges möjlighet att vara med på en spännande förändringsresa och tillsammans med teamet utveckla företagets ekonomifunktion. Teamet hanterar både kund- och leverantörsreskontra samt säljadministration och din roll kommer vara fokuserad till att stötta och utveckla gruppen. I rollen i gång ett ansvar för att coacha, utmana och utveckla teamet samt ansvara för schemaläggning vid semestrar. Du kommer även agera projektledare för större effektiviseringsprojekt och se över arbetssätt samt de olika rapporteringsmodellerna. Vidare kommer du även agera kontaktperson mot Shared Service Center, följa upp inkassoärenden samt ha viss personal- och lönefrågor. Teamet består av 7 stycken teammedlemmar och du kommer rapportera till Finance Manager. Personalansvaret ligger hos Finance Manager, däremot ingår ledningsansvar.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Kvalitetssäkring av kund- och leverantörsreskontra

  • Coachning och utbildning av teamet

  • Avstämning av konton kopplat till reskontra

  • Projektleda diverse olika effektiviseringsprojekt

  • Schemaläggning och viss personaladministration

  • Ad hoc uppgifter

  • Internrevision

  • Hantera inkassoärenden


Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att jobba med effektiviseringsprojekt och som trivs i roller där man får utveckla och motivera personal. Idag är du kanske teamleader för ett mindre reskontra team eller redovisningsekonom och som vill ta steget mot ledningsansvar. Vidare ser vi att du har erfarenhet från systemimplementeringsprojekt och med fördel har erfarenhet från transaktionsintensiva verksamheter. Du har en god systemvana och vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet från Microsoft Dynamics365. Som person är du en god teamplayer, resultatinriktad och som kan ta för sig i en säljdriven organisation. Du trivs med att jobba i team och motiveras av att hjälpas åt och utvecklas som grupp. Du har ett öppet mindset till förändring och kommer med mycket förslag till hur man kan jobba effektivare och smartare. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

På Kamux blir du en del av en familjär och affärsnära organisation med goda värderingar och högt driv och vilja att lyckas som organisation. Förutom goda förmåner och flexibla arbetstider har du även tillgång till en fördelaktig förmånsportal. I rollen som Teamleader kommer du vara en nyckelperson och kommer ges goda möjlighet att utvecklas i din roll som ekonom och ledare. Tjänsten är placerad på Kamux huvudkontor i Upplands Väsby där du har tillgång till fri parkering samt möjligheten att arbeta på distans tre dagar i veckan. I den här processen samarbetar Kamux med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se och Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se .

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Kamux

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 47 butiker i Finland, 24 i Sverige och 7 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1600 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 430 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi är verksamma

 

 

Dela detta jobb

Logo
Teamleader reskontra till Kamux i Upplands-Väsby

Jurek