ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SUPPLY CHAIN MANAGER MED FOKUS PÅ LEDARSKAP OCH UTVECKLING TILL VÄRLDSLEDANDE TRELLEBORG

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

SUPPLY CHAIN MANAGER MED FOKUS PÅ LEDARSKAP OCH UTVECKLING TILL VÄRLDSLEDANDE TRELLEBORG

Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Business Unit (BU) Engineered Coated Fabrics (ECF) ingår i affärsområdet Trelleborg Industrial Solutions. ECF utvecklar, producerar och säljer polymerbelagda material till kunder över hela världen. Vårt tekniska kunnande möjliggör en effektiv utvecklings- och produktionsprocess av såväl standardprodukter som skräddarsydda och kundspecifika produkter. Vår verksamhet är global med tillverkningsenheter i USA, UK och Sverige.

Nu står vi inför en spännande förstärkning till vårt team inom Supply Chain där vi söker dig med goda ledaregenskaper och ett starkt utvecklingsfokus. Välkommen till vår värld inom Trelleborg

 

DIN NYA ROLL

I rollen som Supply Chain Manager hos oss leder du utvecklingen av vår supply chain avdelning som inkluderar inköp, material- och kapacitetsplanering, customer support, godsmottagning/utleverans och spedition.  Som Supply Chain Manager är du med och ansvarar för företagets olika ”Excellence Program” lokalt och du leder ett team om totalt 10 personer bestående av både tjänstemän och yrkesarbetare inom produktionen. Du rapporterar direkt till Operations Director/Plant Manager och ingår i sitens ledningsgrupp. Ditt bidrag och fokus blir övergripande att säkerställa och utveckla försörjningskedjan och inköpsstrategin genom att lyfta blicken och säkerställa den långsiktiga planen.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och koordinera teamets tio medarbetare inom sina respektive ansvarsområden. Du kommer även att i nära samarbete med inköpschef ansvara för det övergripande och långsiktiga inköpsarbetet, vilket innebär inköps- och leverantörstrategier, övergripande upphandlingsansvar, scouting av nya leverantörer och material samt kvalitetssäkring av leverantörer. Planeringsansvaret består av att driva och utveckla våra rutiner och processer, ta nästa steg mot mer avancerad och automatiserad planering samt uppföljning av både kapacitets- och materialutnyttjande för att säkerställa mål på leveranslöfte, fabriksutnyttjande och kapitalbindning. Supply Chain Manager ansvarar också för vår Customer supportfunktion som hanterar den dagliga kontakten gällande kundorders, orderbekräftelser, fakturor och generell information till våra kunder.

VÅRT ERBJUDANDE

I denna tjänst erbjuds du en övergripande och samtidigt utmanande och stimulerande roll med stor möjlighet att påverka, ta egna initiativ och eget ansvar. Tillsammans med ditt team utvecklar ni Supply Chain processen i en affärskultur där kreativitet och förbättringsarbete uppmuntras. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och skapar förutsättningar för varje enskild individ att växa och driva verksamheten framåt. Som del av en global koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär. Vi är måna om att en tjänst inom Trelleborg ska utveckla din kompetens och maximera din potential och vi ger dig möjlighet att utforska en global industrikoncern där siktet är inställt på att skapa värde för våra kunder.  

 

DIN PROFIL

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från tillverkande verksamhet med god vana i rollen som ledare och chef. Du drivs av att leda och utveckla medarbetare samt tilltalas av bredden med både operationella och strategiska utmaningar.

För att lyckas och trivas i din roll som Supply Chain Manager ser vi gärna att du har:

  • Tidigare ledarerfarenheter med fullt personalansvar samt ledningsgruppsarbete

  • Relevant högskoleutbildning som till exempel ingenjör och/eller inom ekonomi

  • Erfarenhet av lean tillverkning

  • Ett generellt teknikintresse och god vana av affärssystem som exempelvis SAP samt gärna något planerings- lager-och optimeringsverktyg. Kanske har du värdefulla erfarenheter av att implementera sådana?

  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska och har lätt för att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift.

Som ledare är du en värderingsbärare med ett tydligt, engagerande och coachande förhållningsätt. Du lägger stor vikt vid att definiera och tydliggöra dina förväntningar gentemot dina medarbetare. För dig faller det sig naturligt att uppmuntra, stötta, följa upp och återkoppla.  Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och lösningsorienterad och trivs med att skapa god struktur och goda förutsättningar, inte minst när det handlar om förändringsarbete och utveckling.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2023-05-28. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand: 0732-00 57 56 linda.billstrand@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

SUPPLY CHAIN MANAGER MED FOKUS PÅ LEDARSKAP OCH UTVECKLING TILL VÄRLDSLEDANDE TRELLEBORG

Eterni Sweden AB