ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Statistiker/Restvärdesanalytiker till Volkswagen Finans Sverige

Företag Jurek
Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Statistiker/Restvärdesanalytiker till Volkswagen Finans Sverige

Vi söker en driven och affärsinriktad restvärdesanalytiker med starka statistiska färdigheter till avdelningen för Risk Management and Controlling. Du kommer att ha mycket kontakt med olika delar av bilbranschen och spela en viktig roll i att kommunicera analyser och insikter.

Arbetsuppgifter

Som Restvärdesanalytiker på Volkswagen Finans Sverige kommer du att vara en värdefull medlem av Asset Management-gruppen inom avdelningen Risk Management & Controlling. Asset Management är ansvarig för hanteringen av leasade bilar där VFS står som ägare.
I din roll kommer du främst ansvara för att beräkna och utveckla vår restvärdesmodell. Du kommer att analysera både intern- och externdata och arbeta tillsammans med dina kollegor för att se till att vårt företag är på framkant inom den pågående förändringen i bilbranschen. Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi förfinar våra analysverktyg och restvärdesmodell och som Restvärdesanalytiker kommer du att vara en nyckelaktör i den processen. Du kommer att ha mycket kontakt med olika delar av bilbranschen och spela en viktig roll i att kommunicera analyser och insikter inom organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Utveckla och förbättra statistiska underlag
  • Administrera restvärden i våra system
  • Delta och bidra i möten med VFS restvärdeskommittéer
  • Vara en av de kontaktpersoner som samarbetar med HQ i Braunschweig
  • Ha kontakt med interna och externa parter inom ditt arbetsområde

Vem är du?

Vi ser att du har högskoleexamen och tidigare erfarenhet inom statistisk analys. Du besitter goda kunskaper inom Microsoft Office och har du erfarenhet av SQL ses det som meriterande. Vidare har du utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska. Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du har ett driv, en stark analytisk förmåga och god samarbetsförmåga där du på ett pedagogiskt sätt kan presentera resultat från statistiskdata och analyser till olika målgrupper.

Vi erbjuder

Tjänsten är en fast anställning på heltid och vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att kombinera arbete på distans med arbete på vårt nyrenoverade huvudkontor i Södertälje. Vi erbjuder våra medarbetare en rad generösa förmåner, inklusive prestationsbonus, möjlighet till personalbil och friskvårdsbidrag. Våra värderingar Ansvar, Mod och Kunden i centrum genomsyrar hela vår organisation och vårt arbete. Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning i alla åldrar i vår arbetsstyrka, oavsett befattning eller nivå. Här finns handlingsutrymme och för dig som är driven och nytänkande, finns alla möjligheter att få vara med och påverka. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela vårt engagemang för att vara i framkant inom bilbranschen.

I den här processen samarbetar Volkswagen Finans med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Statistiker/Restvärdesanalytiker till Volkswagen Finans Sverige

Jurek