ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Söker du ett roligt & utvecklande sommarjobb?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Söker du ett roligt & utvecklande sommarjobb?

Trots en snöig start på mars står våren (och snart sommaren!) för dörren - och med detta möjligheten att sommarjobba ute hos någon av våra spännande kunder! Varmt välkommen att kika in på annonsen nedan, jag ser fram emot just din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Letar du efter ett meriterande sommarjobb och samtidigt vill tjäna ihop lite extra pengar? Vi söker nu ett flertal kandidater som vill få mer erfarenhet inom ekonomi, juridik, marknad, hr & business support och jobba extra under sommarmånaderna. Jurek jobbar med ett flertal spännande kunder som just nu har ett stort behov av drivna kandidater med stort intresse för att samla på sig värdefull kunskap inför framtiden. Arbetsuppgifterna för rollen kan variera beroende på tjänst och inom vilket område just du kommer att arbeta!

Vi söker
Vi söker dig som vill utvecklas i en spännande roll under sommarmånaderna hos någon av våra härliga kunder - kanske är du just nu student och söker det perfekta extrajobbet? Du som person är noggrann och strukturerad, självständig i ditt arbete och redo att hugga i där det behövs. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom något av våra kompetensområden är detta mycket meriterande, men oavsett hur länge du varit i branschen är du varmt välkommen att söka!

Du erbjuds
Som konsult hos Jurek är vi måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet och vill alltid säkerhetsställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dig och dina önskemål. Uppdragslängden och arbetsuppgifterna varierar beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Söker du ett roligt & utvecklande sommarjobb?

Jurek