ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Redovisningsekonom till IT-bolag

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-03-12

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till IT-bolag

Gazella söker nu en Senior Redovisningsekonom till ett IT-bolag i Stockholm City. Till denna tjänst söker vi dig som har arbetat självständigt med redovisning från ax till limpa och som nu är redo att ta nästa kliv i en internationell koncern med bra utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där det för rätt person finns möjlighet till överrekrytering.  

Din utmaning

I rollen som Senior Redovisningsekonom i denna tjänst, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:  

  • Löpande bokföring samt ansvar för upprättande av bokslut, årsredovisning och rapportering. 

  • Sköta uppföljning och analys av områden inom affärsverksamheten. 

  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter. 

  • Hantera kontakter med klienter samt med flera olika avdelningar inom bolaget. 

  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt där du arbetar för att effektivisera processer och rutiner. 

Erfarenhet 

Vi söker dig med ca. 5 års erfarenhet från arbete med redovisning på ekonomiavdelning, redovisningsbyrå eller inom revision. Du är trygg med hela redovisningsprocessen och har förståelse för allt från fakturering, löpande bokföring till bokslut och årsredovisning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är noggrann, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka dina tankar och synpunkter. Som person är du initiativtagande och vågar föreslå förbättringar. 

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

Ansökan 

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson, andreas.lennartsson@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Senior Redovisningsekonom till IT-bolag

Gazella