ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior redovisningsekonom till ekonum ab

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till ekonum ab

Är du en erfaren Redovisningskonsult som vill vidare till en entreprenörsdriven Ekonomibyrå i stark tillväxtfas, där utveckling, framåtanda och djärva ambitioner värderas högt? Vill du bli del av ett drivet och sammansvetsat team, där du med tiden kommer få möjligheten att axla en coachande och teamledande roll? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Vi söker nu en erfaren Redovisningskonsult till Ekonum AB.

Ekonum AB är en kraftigt växande Ekonomibyrå i Stockholm som tillhandahåller tjänster inom redovisning, revision, affärsrådgivning och ekonomistyrning. Här har du möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa och jobba som redovisningsekonom, controller och CFO i både privata och börsnoterade bolag.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ansvara för redovisningen och rapporteringen för egna större kunder samt vid behov stötta ledningen i dessa bolag med ekonomistyrning så som budgetering, analysering och likviditetsprognostisering. Utöver ansvar för egna kunder kommer du assistera teamledaren med att handleda och kvalitetssäkra två eller tre juniora kollegors arbete i mindre komplexa kunder.
Arbetsuppgifterna kommer att innefatta bland annat:
- Löpande bokföring & balansavstämningar
- Rapportering
- Bokslut & årsredovisningar
- Ekonomistyrning & analysering
- Bolagsstrukturering
- Granskning av juniora kollegors avstämningar med tillhörande handledning

Din profil

Vi söker dig som har en examen inom företagsekonomi från universitet, högskola eller yrkeshögskola med minst tre års erfarenhet från arbete på en byrå där du har haft flera kunder samtidigt.

Du är van att jobba i team och hålla deadlines samtidigt som du är noggrann, prestigelös och levererar en högkvalitativ slutprodukt till dina kunder. Som person är du positiv och målinriktad och drivs av att ta dig an nya utmaningar, fatta beslut och handleda och hjälpa medarbetare. Rollen kräver utmärkt kommunikativ förmåga och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Hos Ekonum kommer du bli en viktig person inom ett starkt växande team och bolag. Vi sätter högt värde på ansvarstagande och vilja till att utvecklas, så om du är ute efter en arbetsplats att ta stora kliv framåt med i din karriär är Ekonum platsen för dig!

Framgångsfaktorer

- Relevant universitet-, högskole- eller yrkeshögskoleexamen
- Minst fem års erfarenhet som Redovisningsekonom på Redovisningsbyrå eller inom ett större bolag
- God systemvana, gärna med tidigare erfarenhet av Fortnox
- Tidigare erfarenhet av koncernredovisning eller börsrapportering ses som mycket meriterande
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Flytande svenska, samt goda kunskaper av engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Vasastan, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-05-31

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Ekonum AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på telefonnummer 072-215 15 34.

Dela detta jobb

logo
Senior redovisningsekonom till ekonum ab

Resultat AB