ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Business Controller till Vectura Fastigheter

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Senior Business Controller till Vectura Fastigheter

Gazella rekryterar nu en Senior Business Controller till Vectura. I rollen som Senior Business Controller kommer du att bidra till Vecturas långsiktiga framgång genom att ständigt utmana, utveckla och ta ansvar. Vectura skapar långsiktigt värde genom att hitta nya lösningar tillsammans med deras hyresgäster i sina kommersiella fastigheter.

Du kommer att rapportera till Head of Finance samt ha nära dialog och samarbete med bland annat CFO, regionchefer samt samarbete med ägarrepresentanter inom Investor. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Stockholm city.   

Vi går igenom ansökningar löpande och kommer att fatta beslut så snart vi hittar rätt person. Missa inte chansen att bli en del av Vectura Fastigheter – skicka in din ansökan redan idag.  

Vad Vectura erbjuder dig    

På Vectura får du möjligheten att vara en del av ett företag som brinner för långsiktig hållbarhet. Här är starka relationer avgörande och man drivs av ständig utveckling, med övertygelsen att det alltid finns ett bättre sätt att gå framåt. Välkommen till en familjär arbetsplats med cirka 45 medarbetare, där du kommer att samarbeta med drivna och kompetenta kollegor.

Du erbjuds både friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.   

Din utmaning

I rollen som Senior Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:  

  • Driva prognos–, budget– samt uppföljningsarbete i nära samarbete med CFO och regionchefer 

  • Agera rådgivande, analysera och följa upp koncernens resultat och nyckeltal 

  • Ansvara för managementrapportering till ledning, styrelse och ägare 

  • Vara delaktig i likviditetsprognoser tillsammans med Head of Treasury 

  • Analysera och följa upp det ekonomiska resultatet avseende utfall och budget/prognos 

  • Delta i affärsplanearbete 

  • Agera bollplank till verksamheten i olika ekonomiska frågor (momskalkyler, lönsamhetskalkyler m.m.) 

  • Projektuppföljning 

Erfarenhet     

Vi söker dig med en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande akademisk examen. Du har minst tio års erfarenhet av controlling och har under en del av den tiden jobbat med projektcontrolling.

Du har en fallenhet för att inhämta, bearbeta, analysera och tolka data och statistik. Då du kommer att vara systemägare för Insikt som är koncernens analysverktyg, så är det viktigt att du har ett systemintresse. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.   

Personliga egenskaper     

Vi ser att du är en person som tar ansvar för sina uppgifter och arbetar självständigt såväl som i grupp med precision och noggrannhet. Du är snabb och effektiv i att lösa utmaningar och ta vara på möjligheter.

Din strukturerade arbetsmetodik och förmåga att fatta välgrundade affärsbeslut är avgörande för att bidra till Vecturas framgång och tillväxt. 

Om Vectura    

Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling. Vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människans behov och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, samarbetspartners och städerna där vi verkar. Det är så vi skapar plats för nya framsteg.  

Vi skapar platser, miljöer och byggnader som ger människor och företag förutsättningar att växa och utvecklas. Vi vet att de bästa lösningarna skapar vi tillsammans. Vi utgår alltid från människans behov och skapar miljöer som ger plats för nytänkande och framtidens lösningar.  

Våra värderingar sammanfattas av fyra ord: Engagemang, Proaktivitet, Nyskapande och Långsiktighet. 

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.vectura.se/ 

Ansökan    

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Vectura med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.   

Dela detta jobb

Logo
Senior Business Controller till Vectura Fastigheter

Gazella