ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Business Controller till bolag inom Foodtech

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Senior Business Controller till bolag inom Foodtech

Gazella rekryterar nu en kommunikativ och analytisk Senior Business Controller till ett välkänt bolag inom Foodtech. Du kommer att arbeta i ett team om två Business Controllers och rapportera till Head of Business Control. I rollen kommer du att ha ett övergripande ansvar för business case processen, ha huvudansvaret för att stödja säljfunktionen i deras strävan att bli mer effektiva och kostnadseffektiv, du kommer få en djupgående insikt i företagets verksamhet och ha möjlighet till att påverka processer och arbetssätt.
Tjänsten är placerad i Solna, med möjlighet till hybrid arbete 1 dag per vecka.  

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag! 

Din utmaning

  • Säkerställande att business case kalkyl uppdateras och fungerar i enlighet med företagets processer och erbjudanden 

  • Granskning av business cases och rådge om individuella case skall godkännas eller inte. 

  • Rapportering, analys och uppföljning av lönsamhet på produkt nivå 

  • Uppföljning och forecasting av Capex behovet inom verksamheten 

  • Stödja säljorganisationen i deras uppföljning av kostnader och budgetframtagande 

  • Att fungera som stöd för ledningen, externa parter och interna beslutsfattare genom att vara ett bollplank och ge support. 

  • Deltagande i projekt 

  • Att driva Controlling-funktionen mot att vara proaktiv och fortsätta automatiseringsarbetet tillsammans med dina kollegor.

Erfarenhet 

Till denna tjänst söker vi dig med erfarenhet av analysarbete från en roll som Business eller Sales Controller i cirka 5 år eller mer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett stort internationellt bolag.
Det är viktigt att du har ett genuint intresse för systemfrågor och har avancerade kunskaper i excel då bolaget är i behov av automatisering och effektivisering. Därutöver är det viktigt med goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.  

Personliga egenskaper 

Vi söker en person som är prestigelös, driven och kommunikativ. Du är en person som tack vare din förmåga att få saker gjorda snabbt uppnår goda resultat. Du inser vikten av att utföra ditt arbete med stor noggrannhet, är engagerad, lösningsorienterad och tar ansvar för ditt arbete. Vidare är det viktigt att du känner ägandeskap för dina ansvarsområden och att du har en vilja att förstå branschens ekonomiska processer.
Du är en problemlösare som behåller din positiva attityd i alla situationer. Utöver detta lägger vi även stor vikt vid att du är en lagspelare då du i denna har många kontaktytor och kommer samarbeta både med ditt egna team såväl som mellan avdelningar.  

Ansökan  

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Falk (sophie.falk@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Senior Business Controller till bolag inom Foodtech

Gazella