ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rutinerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Stockholm!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Rutinerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Stockholm!

Vi är superstolta över vad vi på Mpya Finace har åstadkommit på kort tid, men vi är inte nöjda. Därför behöver vi fler duktiga redovisningsekonomer till vårt team som vill vara med på vår resa. Ett av våra mål är att anställa de absolut bästa ekonomerna och på allvar utmana marknaden för ekonomikonsulter. Hos oss på Mpya Finance sätter vi människan i fokus – i alla lägen. 

Vill du ha möjlighet att vara med och aktivt påverka ett nytänkande bolag som sticker ut? Delar du förhållningssättet om att sätta laget före jaget – då kan konsultrollen på Mpya Finance vara ditt nästa steg i karriären! 
För visst är det häftigt när man hittar rätt?

Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna förståelse för koncernredovisning. Du älskar att arbeta med redovisning, och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du kommer hantera redovisningsspecifika frågor, är förtroendeingivande och du har en bra analytisk förståelse. Du hanterar bokslut, skatt och moms självständig och trivs i en miljö där vi tar hand om varandra. 

Att bli en Mpyan – vad innebär det?
Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär! Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

Hur gör jag nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Lind, ulrika.lind@mpya.se.

Vi hörs snart, eller hur?

 

 

Dela detta jobb

Rutinerad redovisningsekonom och nyfiken på något nytt och helt underbart? Välkommen till Mpya Finance i Stockholm!

Mpya Finance AB