ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Systemair

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till Systemair

Vill du vara del av ett världsledande bolag med verksamhet över större delen av världen som månar om sitt ursprung och därför har kvar huvudkontoret i Skinnskatteberg? Nu söker Systemair en erfaren redovisningsekonom som vill axla redovisningsansvaret för koncernens största bolag.

I rollen som Redovisningsekonom får du ett helhetsansvar för Systemair Sverige AB – ett av dotterbolagen i Systemair-koncernen med en omsättning på ca 1,2 miljarder. Du kommer att hantera allt från löpande redovisning, avstämningar, bokslut, årsredovisning, budget mm. Till din hjälp finns det redovisningsassistenter som hanterar kund- och leverantörsfakturor.

Systemair Sverige producerar, lagerhåller samt säljer produkter på både den svenska marknaden och internationellt. Du kommer hantera lagerredovisning/-värdering, produktionsredovisning och momsfrågor med internationella inslag. Arbetet sker i nära samarbete med redovisningschef samt produktionscontroller.

Som redovisningsekonom hos Systemair ingår du i en grupp om 9 medarbetare. Arbetet i gruppen är strukturerat så att det finns en back up för samtliga ansvarsområden och i gruppen råder en anda av hjälpsamhet.

Tjänsten som redovisningsekonom är placerad vid bolagets huvudkontor i Skinnskatteberg. Systemair strävar efter att skapa flexibla former för arbete som passar uppdrag och individ och har därför även ett flexibelt och aktivitetsbaserat kontor i Västerås.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande, flerårig erfarenhet av redovisningsarbete inklusive arbete med bokslut och årsredovisning, alternativt erfarenhet från revison. Vi ser det som meriterande om har arbetat i eller granskat producerande verksamhet och att du där kommit i kontakt med påläggskalkylering och lagerredovisning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du är systemvan och kan hantera Excel på god nivå. Har du arbetat i M3 och Qlik Sense så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Du trivs att arbeta i team samt van att axla ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du proaktiv, kommunikativ, flexibel och prestigelös.

Vad erbjuder Systemair dig?

Förutom förmånen att arbeta i en mycket naturskön omgivning i Skinnskatteberg samt på ett modernt och funktionellt kontor i Västerås erbjuds du ett bra trygghetspaket i form av friskvårdbidrag, ersättning för tandvård, sjukvård, läkemedel med mera. Systemairandan sitter i väggarna och är det som får medarbetare att stanna länge.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Systemair med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Fredrik Patcha fredrik.patcha@mpya.se eller 073-203 67 37.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Systemair

Mpya Finance AB