ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Meliva Sverige AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till Meliva Sverige AB

Vill du vara en del av ett företag som tar ett vårdansvar med livet som uppdrag? Har du erfarenhet inom redovisning, hjärtat på rätt ställe och trivs hos ett företag i växande fas med stora möjligheter till personlig utveckling? Då kanske rollen redovisningsekonom hos Meliva är något för dig.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i redovisningsteamet och du har ett helhetsansvar för ett antal egna bolag inom verksamheter som primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård.
Du kommer ha en bred roll som innebär hantering av allt från löpande redovisning, avstämningar till årsbokslut och årsredovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, avstämningar, analys och utredningar
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i förändring och effektiviseringsarbete samt upprätta rutiner och processer

Redovisningsteamet består av 6 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Tjänsten är placerad på Melivas fina kontor i centrala Uppsala.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med några års erfarenhet från kvalificerad redovisning.
Du har bred kunskap inom redovisning och är bokslutssjälvständig med relevant utbildning inom ekonomi/redovisning. Utöver det behärskar du svenska och engelska språket i tal såväl som skrift.
Det är ett plus om du har erfarenhet av affärssystem Dynamics 365 och av rapportering i en större koncern.

Som person är du noggrann, gillar ordning och reda, är självgående och initiativtagande. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer som bygger relationer, har lätt för att samarbete andra och stöttar gärna kollegor när det behövs.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Meliva Sverige AB med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2023-09-14. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jennifer Babra på 073-203 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se alternativt Hanna Bulldra på 073-368 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Meliva Sverige AB

Mpya Finance AB