ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Gränges i Finspång

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gränges i Finspång

Gränges i Finspång söker nu efter en duktig redovisningsekonom och vi på Mpya Finance har fått det fina förtroendet att hantera rekryteringen av denna attraktiva tjänst.

Vi önskar komma i kontakt med dig som tilltalas av ett utmanande och varierat arbete i ett internationellt bolag med utveckling i fokus. Om du gillar redovisning, service och att arbeta tillsammans med andra så är detta rollen för dig!

Gränges är en ledande leverantör av valsade aluminiummaterial och erbjuder produktion, försäljning, teknisk support och kunddriven produktutveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Här erbjuds du en verksamhetsnära roll inom redovisning i en organisation som präglas av teamwork, service och struktur. Du kommer dagligen att ha ett nära samarbete med dina tre kollegor inom redovisning, samt även samarbeta med hela finansfunktionen och övriga delar av verksamheten. Du rapporterar direkt till Anna-Karin som är redovisningschef.

  • Löpande redovisning

  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra

  • Kontoavstämning

  • Valutasäkringar

  • Månads- och årsbokslut

  • Moms och skattedeklarationer

  • Koncernrapportering

  • Utvecklingen av effektiva interna ekonomiprocesser

Vem letar vi efter?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och du har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du upprättar bokslut självständigt och det är meriterande om du även upprättat årsredovisning enligt K3-regelverket. Vidare är du systemintresserad och har goda kunskaper i Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. Har du arbetat i en internationell koncern tidigare är det meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig. Du har ett öga för detaljer och är duktig på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån deadlines. Du har en god samarbetsförmåga och tar dig an arbetsuppgifter på ett nyfiket och lösningsorienterat sätt. Vidare är du en engagerad och förändringsbenägen person som trivs med att arbeta proaktivt och utvecklingsorienterat. Gränges jobbar i en föränderlig miljö vilket gör det viktigt att du har en förmåga att utveckla ditt arbete, samt att du är flexibel och kan byta fokus när det behövs. 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 5 mars 2023. I den här rekryteringen samarbetar Gränges med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Gränges i Finspång

Mpya Finance AB