ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till Four FM

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-11-05

Ansök nu

Redovisningsekonom till Four FM

Redovisningsekonom till Four FM

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Four FM fortsätter sin tillväxtresa och söker nu nästa kollega till sitt framgångsrika team. Här trivs du som vill ha ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö. Har du arbetat några år med ekonomi och redovisning och vill ta nästa steg i karriären? Vill du komma till ett företag där du får vara en viktig del av utvecklingen, sök då tjänsten som Redovisningsekonom redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Four FM är ett snabbväxande företag som erbjuder premiumlösningar inom Facility Management. Ett dynamiskt företag som är byggt på entreprenörskap, engagerade medarbetare och en stark företagskultur. Vi söker nu ett nytt tillskott till Four FM-familjen och hoppas att det kommer att vara du!

Som Redovisningsekonom till Four FM kommer du att få möjlighet att komma till en bred och varierande tjänst där samarbete och engagemang kommer väl till hands.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kontakter i några av världens mest framgångsrika företag, där ditt huvudfokus kommer att ligga på löpande redovisning för våra bolag och filialer i Norden.

Som Redovisningsekonom hos Four FM kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

• Löpande redovisning
• Kund- och leverantörsreskontra
• Kontoavstämningar
• Moms- och skattedeklarationer
• Fakturering
• Månadsbokslut
• Du är även behjälplig dina kollegor, kunder och leverantörer med stöttning

PERSONPROFIL

Du som söker tjänsten som Redovisningsekonom till Four FM har några års erfarenhet som redovisningsekonom. Vi tror att du har arbetat i en bred roll där du behövt prioritera bland arbetsuppgifter och vi tror att du vill få möjligheten att arbeta nära verksamheten.

Vi tror att du som söker tjänsten som Redovisningsekonom till Four FM är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar. Som person är du analytiskt lagd samt prestigelös med en stor portion inre driv. Du bör trivas i en föränderlig miljö, och kunna behålla fokus och struktur även i ett högt tempo.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja representera Four FM. I din roll är det mycket att hålla reda på, varav arbetet kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete, och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

Det är ett krav med eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet i minst tre år inom redovisning. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Four FM:s huvudkontor i Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FOUR FM

På Four FM är vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv.

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.

Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till Four FM

PerformIQ