ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till bolag i Linköping

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag i Linköping

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en redovisningsekonom för ett bolag som är verksamma inom militärt försvar i Linköping. Du kommer tillsammans med drivna kollegor att leda och driva förbättringsarbete och utredningar och ha mycket kontakt och stötta controllerfunktionen med diverse frågor. Förutom detta kommer även dina arbetsuppgifter att innefatta:

  • Löpande bokföring

  • Avstämning av balanskonton

  • Hålla utbildningar och skapa instruktioner och manualer inom redovisning

  • Boksslutarbete

  • Felsökning och korrigering av bokningar

  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, där vi gärna ser att du har eftergymnasial utbildning samt har en god förståelse för redovisning. Du har god systemvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Unit4/ Agresso. Som person är du strukturerad och kan prioritera vilka resurser som behövs för olika ändamål. Du ser förändring som något spännande och skapar delaktighet för att ditt team ska få rätt förutsättningar till utveckling i ett dynamiskt klimat. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående som fortlöper till hösten 2023. Kunden har sitt säte i Linköping och arbetet utförs på plats. Tjänsten baseras på en normal 40h/vecka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till bolag i Linköping

Jurek