ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom med systemintresse till Sveaskog

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Redovisningsekonom med systemintresse till Sveaskog

Redovisningsekonom med systemintresse till Sveaskog

Har du erfarenhet av redovisning? Har du ett intresse/erfarenhet för system och utveckling av system? Trivs du med effektivisering av processer.

Då kan rollen som redovisningsekonom på Sveaskog vara rätt för dig.

Vi söker en initiativrik och engagerad redovisningsekonom med stort systemintresse till huvudkontoret centralt i Stockholm. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med verksamhetsbolaget Sveaskog Förvaltnings AB. Din tjänst är delad, ca halva tiden lägger du på systemförvaltning- och utveckling och den andra delen arbetar du med löpande redovisning, avstämningar och är delaktig i bokslut.

Tjänsten är varierande och du får stor möjlighet att själv påverka och bidra till utveckling. Du får arbeta proaktivt för att identifiera och optimera förbättringar av nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha stora kontaktytor i organisationen.

Vad får dig att trivas hos arbetsgivaren:
Bolaget har nyligen flyttat in i nyrenoverade lokaler på Wallingatan och man erbjuder en lugn och behaglig kontorsmiljö. Bolaget erbjuder flexibilitet med möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar per vecka. Du ges stora möjligheter att ta egna initiativ och komma med förslag och får förmånen att arbeta i ett företag som står för hållbarhet.

Beskrivning av tjänsten:
Som redovisningsekonom/superuser ansvarar du för:

  • Löpande redovisning och bokslut
  • Stöd till organisationen i redovisnings- och systemfrågor
  • Avstämning och analys
  • Utvecklings- och förvaltningsarbete av våra ekonomisystem (D365, ExFlow)
  • Återkommande uppgraderingar och tester av ekonomisystem

Som redovisningsekonom/superuser medverkar du i:

  • Årsredovisningsarbetet
  • Projekt- och utredningsarbete avseende redovisning, processer och system
  • Att verksamheten drivs i enlighet med policys, lagar och förordningar
  • Medverkar i intern och extern information enligt Sveaskogs policys och riktlinjer

Du rapporterar till redovisningschef och tillhör redovisningsteamet om 10 personer. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller annan eftergymnasial utbildning inom redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av arbete med redovisning, gärna i större bolag. Du har ett tydligt systemintresse och mycket goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av D365 är det mycket meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ha stora kontaktytor i organisationen så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad och kommunikativ. Du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete och kan arbeta självständigt samtidigt som du är kollegial och mån om ett gott samarbete. Då rollen innebär mycket utveckling är det viktigt att du är nyfiken och initiativrik.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Sveaskog med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim. Som en del i Mpyas rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med systemintresse till Sveaskog

Mpya Finance AB