ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningschef – First Camp

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Redovisningschef – First Camp

Gazella söker nu en Redovisningschef till First Camp, Skandinaviens ledande campingkedja. I rollen som Redovisningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för First Camps redovisning samt personalansvar för cirka tio medarbetare.

Sedan 2018 har First Camp gjort en otrolig resa och ökat sin omsättning från cirka 200 MSEK till cirka 1200 MSEK genom förvärv och organisk tillväxt. Du kommer att rapportera till CFO och din primära arbetsplats kommer vara i trevliga lokaler på Karlaplan i Stockholm.
Om du är en affärsinriktad och flexibel person med strategisk förmåga att leda samt organisera arbetet inom redovisningsavdelningen, kan detta vara rätt utmaning för dig!  

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!   

Din utmaning

I rollen som Redovisningschef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:   

  • Ansvar för den löpande redovisningen av First Camps bolag i Sverige, Danmark och Norge 

  • Personalansvar för redovisningsteamet, bestående av ca tio redovisningsansvariga och ekonomiassistenter, placerade i Stockholm 

  • Ansvar för ÅR, löpande skatter, moms- och inkomstdeklaration 

  • Ansvar för att upprätthålla och vidareutveckla företagets system och ekonomiska processer och redovisningssystem 

  • Säkerställa att regelverk och riktlinjer efterlevs 

  • Hantera samarbete med revisorer  

Erfarenhet 

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning och med minst 6 års erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete.Vi ser du har tidigare erfarenhet från en ekonomiavdelning i en dynamisk miljö liknande First Camps, där du fått vana av att ta beslut och prioritera ditt arbete.

Du har erfarenhet av personalansvar och är skicklig på att upprätthålla och skapa struktur. Kommunikativt behärskar du både svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har en fallenhet för system och goda kunskaper i Excel.  

Personliga egenskaper 

För att lyckas i denna roll är du en trygg och kompetent ledare som trivs med att ta ansvar, skapa struktur i ditt eget och ditt teams arbete och att verka i en miljö med kontinuerlig utveckling och tillväxt.

Som skicklig ledare är du förtroendegivande och kan guida ditt team genom förändringar och utmaningar. Ditt innovativa tankesätt, din redovisningskompetens och din förmåga att effektivt organisera olika ansvarsområden gör att du kan säkerställa att redovisningsavdelningen utvecklas i takt med First Camp. 

Om First Camp 

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med nära 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. First Camp går idag längst fram i ledet i att digitalisera och professionalisera campingbranschen.
Koncernen har idag 1500 medarbetare och över fem miljoner gästnätter årligen med ambitionen att fortsätta växa snabbt under kommande år, både organiskt och via förvärv.  

First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt, där de tillsammans har som mål att bygga världens ledande campingkedja. Koncernen ägs av Private Equity-bolaget Norvestor. Läs gärna mer på hemsidan: https://firstcamp.se/ 

Ansökan 

Har vi fångat ditt intresse? Ansök idag genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.  

Dela detta jobb

Logo
Redovisningschef – First Camp

Gazella