ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsassistent till Manta Marine Technologies

Företag SEVR
Ort
Utgår

2024-12-31

Ansök nu

Redovisningsassistent till Manta Marine Technologies

Till Manta Marine Technologies, ett bolag som arbetar med grön teknik inom sjöfart, söker vi nu dig som vill anta rollen som redovisningsassistent. Här erbjuds du en bred roll inom leverantörsreskontra och till viss del även kundreskontra. Det finns också möjligheter att vara behjälplig inom löpande redovisning och bokslut.

Vill du bli en del av ett framåtlutat bolag med mycket hjärta? Där du får möjlighet att ta ansvar och samtidigt växa med din uppgift? Tveka inte, ansök redan idag!

Om rollen

På Manta Marine kommer du att vara en viktig del av ekonomiavdelningen bestående av fem medarbetare. I rollen som redovisningsassistent är din huvudsakliga arbetsuppgift att hantera och styra fakturaflödet kopplat till leverantörsreskontran för våra bolag i Sverige och Norge. Du kommer registrera, granska, matcha, kontera och betala godkända leverantörsfakturor. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och externa leverantörer. Du kommer också att arbeta med:

  • Kontoavstämningar

  • Hantering av påminnelser

  • Avstämning och bokföring av betalningar

  • Registrera nya leverantörer och uppdatera uppgifter på befintliga

  • Hantering av frågor från leverantörer

  • Ta fram underlag för rapporteringen och planering av likviditet

  • Delaktighet vid månadsbokslut

  • Backup för din kollega som ansvarar för kundreskontran

Vidare ser vi gärna att du är delaktig i processutveckling och effektiviseringar inom ekonomiavdelningen. Du kommer också att vara systemansvarig för leverantörsfakturasystemet Eyeshare.

Placering på Manta Marines kontor i Göteborg, med fina förbindelser kommunalt och med bil.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och något eller några års erfarenhet från liknande arbete, gärna som ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Du känner dig trygg i dina grundläggande redovisningskunskaper och har en förståelse för flödet inom primärt leverantörsreskontra men fördelaktigt även inom kundreskontra. Vidare har du god systemvana och det är meriterande med erfarenhet av SAP som affärssystem. Om du tidigare har arbetat i en global/internationell organisation är det också meriterande. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann samt har förmågan att hantera ett stort flöde och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Att verka i en föränderlig miljö tycker du är inspirerande och spännande. Du trivs i en supporterande roll och levererar service till våra leverantörer, kunder och ut i organisationen med ett leende. Att hjälpa, ge energi och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare har du ett prestigelöst förhållningssätt och är flexibel i din inställning.

Om Manta Marine Technologies 

Since 2010, Manta Marine Technologies has been at the forefront of maritime emissions reduction, working closely with ship-owners, yards, and naval architects as partners in our effort to drive the change toward sustainable shipping. Today, Manta Marine offers a portfolio of green technologies, fuel optimization systems and turnkey shore power solutions. Manta Marine is headquartered in Oslo, Norway, with offices in Sweden, Poland, and China.

Läs gärna mer på https://mantamarine.no/#about-us

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Manta Marine Technologies med SEVR Finance Recruitment. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Lindén på telefon 0721-74 66 75 eller via elin.linden@sevr.se eller Anna Klimenko på telefon 079-3341337 eller via anna.klimenko@sevr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök via www.sevr.se

 

Dela detta jobb

logo
Redovisningsassistent till Manta Marine Technologies

SEVR