ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

Här erbjuds du en klassisk redovisningsekonomtjänst i en fin miljö med jordnära kollegor och många kontaktytor runt om i organisationen. Tjänsten är belägen i Ramlösa, i helt nyrenoverade lokaler nära stationen, och du rapporterar till ekonomichef Cecilia Hasselgren. En närvarande och trygg chef som alltid gör sitt bästa för att vara rättvis och stöttande.

Du blir en del av redovisningsteamet som består av dig samt ytterligare tre redovisningsekonomer och en ekonomiassistent, där du blir ansvarig för redovisningen för Lutze koncernens två danska bolag, Lutze Conveying Denmark ApS och Lutze Process Denmark ApS. Verksamheten i Danmark består av två mindre bolag på Sjælland, med en total omsättning på ca 35 MDKK. Här kan du på relativt kort sikt göra skillnad och påverka den konstanta utveckling som en framåtlutad organisation behöver.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Säkerställa den löpande redovisningen och dess kvalitet, både vad gäller interna rutiner och gällande regelverk

  • Månadsbokslut, bokslutsrapporter, nyckeltalsrapporter

  • Årsbokslutsarbete

  • Aktivt arbeta med företagets likviditet

  • Avstämning kund och leverantörsreskontra

  • Moms och skatt

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Erfarenhet från verksamhet i Danmark är uppskattat, men om det saknas så kan det ersättas med nyfikenhet och vilja att lära. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Lutze med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766507438 wendela.tronje@mpya.se eller Johanna Andersson på johanna.andersson@mpya.se

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Mpya Finance AB