ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsansvarig till Atoy Automotive

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Atoy Automotive

Atoy Automotive är ett familjeföretag i fjärde generationen och har över 90 års erfarenhet från fordonsbranschen. Med 500 medarbetare och över 1000 återförsäljare har Atoy-koncernen verksamhet i Sverige, Finland, Estland och Lettland. I Sverige finns huvudkontoret placerat i Kista, norr om Stockholm och här söker vi nu en trygg redovisningsansvarig för två av bolagen i koncernen.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig hos Atoy sitter du tillsammans med ekonomiteamet i Kista och du får fullt ansvar för redovisningen i två av dotterbolagen i Skellefteå med 16 anställda. Du rapporterar till koncernens CFO och till chefen för affärsverksamheten och dina huvudsakliga ansvarsområden blir

  • Kund- och levreskontra

  • Månads- och årsbokslut

  • Årsredovisning

  • Momsrapportering och inkomstdeklarationer

  • Driva utveckling av processer och rutiner

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har haft ett helhetsansvar i redovisningen och självständigt kan hantera månads- och årsbokslut. Du trivs med att ansvara för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du är prestigelös och hjälpsam.

Du erbjuds

Du erbjuds en plats på kontoret i Kista med möjlighet till distansarbete. Atoy Automotive är ett familjeägt företag och den familjära stämningen genomsyrar hela bolaget, vilket också har gjort att många valt att stanna kvar länge. Vid kontoret finns möjlighet till parkering och du erbjuds även rikskort, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

I den här processen samarbetar Atoy Automotive med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Atoy Automotive Sweden AB är en av de ledande leverantörerna av reservdelar till fordonseftermarknaden. Vi ingår i en nordisk koncern som varit i Automotive branschen sedan 1930. Bolaget har verksamhet i Sverige, Finland, Estland samt Lettland och har idag omkring 500 medarbetare och omsätter omkring 1 Miljard SEK. I Sverige är vi representerade på marknaden bla. via butiks- och verkstadskoncepten BDS och Bil-service samt Trygga Verkstan.
Företaget har kollektivavtal mellan Svensk Handel och Unionen.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsansvarig till Atoy Automotive

Jurek