ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REDOVISNINGSANSVARIG SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

REDOVISNINGSANSVARIG SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Är du en kvalificerad ekonom som attraheras av möjligheten till ett stort helhetsansvar? Brinner du för redovisning och förändringsarbete samtidigt som du får saker att hända? Då har vi helt rätt möjlighet för dig! Nu finns chansen att axla rollen som Redovisningsansvarig på Brenderup Group som är Skandinaviens största leverantör av trailers. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med placering på kontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som Redovisningsansvarig får du chansen att driva utvecklingen av Brenderups redovisningsprocesser i det geografiska området för Skandinavien. Det innefattar ett helhetsansvar för redovisningen och dess rapportering avseende fem bolag i koncernen. I dina arbetsuppgifter ingår månads-, kvartals- och årsbokslut. Du hanterar den dagliga redovisningen, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer. Vidare kommer du ansvara för årsredovisningar för de svenska bolagen, samt utföra interna kontroller i samtliga fem bolag. Du blir del av ett kunnigt ekonomiteam i Jönköping som består av fyra medarbetare och rapporterar till Group Accounting manager.

På Brenderup välkomnas du in i ett marknadsledande företag som nu står inför en tillväxtresa där stort fokus ligger på utvecklingsarbete. Du blir en nyckelspelare i teamet som består av engagerade, erfarna och positiva kollegor som ständigt är ”on the move”. Du erbjuds en arbetsplats där du får göra skillnad på riktigt och varje dag använda dina kunskaper och erfarenheter. Att bidra med egna idéer och tankar för att utveckla ekonomifunktionens arbete och specifika redovisningsprocesser värderas högt och du ingår i företagets ledningsgrupp. Med rätt mentalitet och drivkraft finns goda möjligheter att växa i tjänsten och internt inom bolaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du känner dig trygg med en svensk redovisningsstandard och har du erfarenhet av IFRS-regelverket ser vi det som meriterande. Vi ser även gärna att du har tidigare kunskap med dig från redovisningsarbete i en större internationell finansmiljö. Vidare besitter du goda kunskaper i svenska och engelska. För att lyckas i rollen krävs mycket god vana i Microsoft Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet AX Dynamics, annars lär vi dig!

Som person är du nyfiken och engagerad. Du är en klassisk lagspelare som tycker om att samarbeta med andra för att nå dina och bolagens mål. Att både kunna ge och ta emot feedback ser du som vägen till framgång, och ett högt tempo utan att låta det kompromissa med kvaliteten i arbetet tilltalar dig.

Du delar Brenderups kärnvärden: Lyssna, Agera, Ansvarsfull, Bidra & Tillsammans 

 

BRA ATT VETA:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

  • Kontorstider med flexmöjligheter

  • Placering är Stigamo, Jönköping

  • Ansvarig rekryteringskonsult är Linnea Broman, 072 078 83 17.

OM VERKSAMHETEN

Brenderup Groups välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta, Tysse, Ellebi, OneWay, Transparts och 24Rental ger kunderna pålitliga och lättanvända släpvagnar samt ett brett utbud av tillbehör. Produktsortimentet omfattar fritids-, proffs-, båt- och skotervagnar, tillbehör och reservdelar. Produkterna används för privata, professionella och semiprofessionella applikationer.

Brenderup Group är också marknadsledande inom traileruthyrning i Skandinavien med Europas största trailerflotta Brenderup Group har 470 anställda och omsätter 1,2 miljard kronor. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och driver produktionsanläggningar i Wielen, Polen, Tyssebotnen, Norge, och en monteringsfabrik i Stigamo, söder om Jönköping. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien. 

Mer information om oss finns på http://www.brenderupgroup.com

 

 

Dela detta jobb

logo
REDOVISNINGSANSVARIG SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Workspace Recruit