ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare till Skandia

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Rådgivare till Skandia

ARBETSUPPGIFTER
Som rådgivare på Skandia kommer du främst att arbeta mot privatpersoner runt om i Örebro län och du kommer att spela en avgörande roll i att ge finansiell rådgivning och skapa värdefulla relationer med våra kunder. En del rådgivning mot ägare och ägarledda företag förekommer också i rollen. Du kommer att arbeta i en inspirerande miljö och ha möjlighet att påverka och utvecklas inom en av de ledande finansiella institutionerna i Sverige Vi är Sveriges ledande pensionsbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
 

  • Bygga förtroende och upprätthålla starka kundrelationer genom att förstå och tillgodose individuella behov och mål.
  • Proaktivt erbjuda professionell rådgivning och skapa skräddarsydda finansiella lösningar som inkluderar sparande, investeringar, försäkringar och pension.
  • Identifiera möjligheter till att utöka befintliga kundrelationer och attrahera nya kunder genom nätverksbyggande och marknadsföringsaktiviteter.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är en affärsdriven och utåtriktad person som stimuleras av mötet med människor. Du arbetar självständigt med eget ansvar men ingår samtidigt i ett lag där daglig kommunikation och interaktion är en självklarhet. Vidare tror vi att du har en stor egen drivkraft, är proaktiv samt trivs i en roll där framgång skapas genom att vara resultatdriven och kundorienterad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet - det viktigaste är inte var du är idag utan var du vill i framtiden. Viktigt för tjänsten är att du har:
 

  • Relevant universitetsutbildning inom ekonomi, finans eller relaterade områden. (Eller annan likvärdig erfarenhet och utbildning)
  • Minst 3 års erfarenhet av privatrådgivning eller liknande roll inom finansiell sektor.
  • Kunskap om finansiella produkter, investeringar och försäkringar samt en vilja att alltid lära dig mer
  • Starka kommunikations- och förhandlingsfärdigheter för att kunna etablera förtroende och leverera övertygande råd till kunder.
  • Goda kunskaper i svenska språket. Ytterligare språkkunskaper är positivt.
  • Swedsec-Licens, IFU-diplom eller motsvarande är meriterande. För rätt person utbildas du genom oss.

 OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Rådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av Skandia. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Rådgivare till Skandia

Eterni Sweden AB