ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare ekonomi Uddevalla, Mellerud & Vänersborg

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Rådgivare ekonomi Uddevalla, Mellerud & Vänersborg

Vill du göra skillnad för företagare, jobba med moderna digitala verktyg inom ekonomi och få möjlighet till utveckling? På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom exempelvis redovisning, bokslut och deklarationshjälp. Klicka HÄR för att läsa mer om våra tjänster.

Vi växer och vill nu blir fler kollegor på våra kontor i Uddevalla, Mellerud eller Vänersborg. Vår vardag är flexibel, dynamisk och fylld med både utmaningar och utvecklande relationer. Vi arbetar också digitalt och därför finns möjlighet att vissa dagar utgå från våra besökskontor i Åmål, Ed eller Tanumshede samt jobba hemifrån. Ange i din ansökan vilka/vilket av våra kontor som hade varit din föredragna placeringsort!

Din framtida roll & utveckling
I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:

  • Ansvar för dina kunder

  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.

  • Tillsammans med din affärschef arbeta för att effektivisera uppdragen och arbetsfördelning.

  • Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vi har ett brett utbud av utbildningar inom ekonomi, kunskapsnätverk och möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som idag jobbar inom ekonomi, antingen som konsult eller på en ekonomiavdelning och har akademisk utbildning inom ekonomi från exempelvis YH, högskola eller universitet. Du har erfarenhet av bokslutsarbete. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.

Om du blir ditt bästa jobb-jag i team där din samarbetsförmåga, affärsmässighet och vilja att bidra till utveckling är avgörande, kan rollen passa dig. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt, dock senast den 20:e april.

För frågor kontakta:
Affärschef Mellerud: Katarina Kvantenå 0530-494 45, katarina.kvantena@ludvig.se
Affärschef Vänersborg: Christina Olsson 0521-572 416, christina.olsson@ludvig.se
Affärschef Uddevalla: Linda Larsson 0522-657 285, linda.g.larsson@ludvig.se

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare ekonomi Uddevalla, Mellerud & Vänersborg

LUDVIG & CO