ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare ekonomi, Örebro

Ansök nu

Rådgivare ekonomi, Örebro

Vill du göra skillnad för företagare, jobba med moderna digitala verktyg inom ekonomi och få möjlighet till utveckling? På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare i olika branscher och företagsformer, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom exempelvis redovisning, bokslut och deklarationshjälp. Klicka HÄR för att läsa mer om våra tjänster.

Vi växer och söker nu fler kollegor till våra team i Örebro där vi idag är 30 personer på kontoret. Vi är inne i en spännande förändringsresa och söker rådgivare som vill vara med och bidra till att vi förblir det ledande rådgivningsföretaget och att vi tillsammans skapar den bästa arbetsplatsen.   

Hos oss blir du en del av ett team där vi trivs med varandra och har kul tillsammans.  Du har mig, Kamilla Aldrin, som din närmaste chef. Som ledare drivs jag av framåtanda och att skapa vår bästa vardag för oss och för våra kunder.

Vi söker personer som vill ha roligt på jobbet och ser fram emot att få kombinera sina kunskaper i redovisning med engagemang och serviceanda!

Din framtida roll & utveckling
I nära samarbete med dina kollegor kommer du arbeta med rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:

  • Avstämningar, löpande rådgivning, rapportering, kvalitetssäkring, analys, bokslut, årsredovisning och deklarationer

  • Mentorskap till mer juniora kollegor

  • Kundansvar

  • Tillsammans med dina kollegor driva utveckling

Din utveckling är viktig för oss
Vi erbjuder en flexibel och ansvarstagande roll där du får möjlighet att fortsätta utvecklas inom redovisning och beskattning.

Vi har ett brett utbud av utbildningar inom ekonomi, kunskapsnätverk och möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

Vi har flera fördelaktiga förmåner såsom hybridjobb, sommartid, friskvårdsbidrag samt rikskortet mm.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som idag jobbar inom ekonomi, antingen som konsult eller på en ekonomiavdelning och har akademisk utbildning inom ekonomi från exempelvis YH, högskola eller universitet. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.

Om du blir ditt bästa jobb-jag i team där din samarbetsförmåga, affärsmässighet och vilja att bidra till utveckling är avgörande, kan rollen passa dig. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt.

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen.
Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare ekonomi, Örebro

LUDVIG & CO