ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Premier söker Redovisningskonsult till uppdrag i Göteborg

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Premier söker Redovisningskonsult till uppdrag i Göteborg

 

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 8 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Är du en relationskapande person som brinner för ditt jobb och har lätt för att skapa nya kontakter? Vill du dessutom vara en del av ett härligt gäng? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

 

Vi söker just nu Redovisningskonsulter som har erfarenheter av följande:

  • avstämningar
  • löpande bokföring
  • förberedelse av bokslut
  • rådgivning & kundsupport

 

Din profil
Vi ser gärna att du antingen har en relevant utbildning alt. tidigare goda erfarenheter av att jobba med ekonomi. Vi ser med fördel att du har ett par års erfarenhet av att jobba som Redovisningskonsult men är du junior i din roll och har ett starkt driv tveka då inte heller att söka! Det viktigaste för oss är att du är en doer som har lätt för att lära samt alltid ser möjligheter. Du är naturligt positiv, har lätt till ett skratt samt sist men inte minst gillar du även att ha skoj på jobbet med dina kollegor.

Du är van att använda svenska och engelska professionellt i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet då detta krävs för att klara av alla delar av jobbet.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten är en anställning på heltid där du kommer att jobba med frihet under eget ansvar. Är du dessutom en person som vill utvecklas i din roll kommer det finnas goda möjligheter till det.

 

Låter det intressant?
Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!
Har du frågor, så tveka inte att ringa Områdeschef Ivo Skiljo 0707-85 86 21. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 3 mars. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval.

 

 

 

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Premier söker Redovisningskonsult till uppdrag i Göteborg

Premier Service AB