ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Orderspecialist till Air BP!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-05

Ansök nu

Orderspecialist till Air BP!

Orderspecialist till Air BP!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du välorganiserad, driven och lösningsorienterad? Föredrar du att sitta i en bred & koordinerande roll där både din samarbetsförmåga och ditt lösningsfokus ställs för prov? Då tror vi att rollen som Orderspecialist hos Air BP kommer passa dig!

I din roll som Orderspecialist hos Air PB kommer ditt huvudfokus vara att stötta Operation- och HSSE-teamet i administrationen av det dagliga arbetet. Detta innebär bland annat att skapa inköpsordrar, hantera fakturor utifrån försäljnings-, leverans- och lagervolymer. Du kommer vara kontaktperson mellan Operations & HSSE-teamet och ekonomiteamet för att se till att fakturor tilldelas rätt kostnadsställen. Under perioder med mindre aktivitet får du använda din lösningsorienterade sida för att se över och leta efter sätt att optimera och kontinuerligt förbättra processer för att skapa ett effektivare arbetssätt.

Vi tror att du som söker har en efter gymnasial utbildning inom ekonomi eller dylikt. Du besitter en god analytisk förmåga och van att arbeta i Excel och diverse ERP-system. För att lyckas i rollen:

- Besitter du goda IT-kunskaper, fram för allt i Excel.
- Meriterande om du tidigare arbetat i ERP-system (T.ex. Ariba eller SAP)
- Du är noggrann och har känsla för detaljer.
- God förmåga att planera och prioritera ditt arbete.
- Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.
- Besitter tidigare erfarenheter av en liknande administrativ roll.

Rollen är baserad på Air BPs kontor i Stockholm, nära centralstationen. Air BP förespråkar flexibelt arbete. Efter introduktionsperioden finns det möjligheter till flexibelt arbete och distansarbete.

Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider med flexibilitet.
Plats: Centrala Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Backman på Oscar.Backman@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Air BP är en av världens största bolag inom flygbränsle. År 2019 tankade de över 6,7 miljarder liter flygbränsle vilket tankade 7000 flyg per dag på över 800 platser i mer än 55 länder – det är mer än fem plan per minut.

Dela detta jobb

logo
Orderspecialist till Air BP!

PerformIQ