ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten! Med den insikten vill vi på Mpya Finance vara ett konsult- och rekryteringsföretag som på riktigt tar hänsyn till att livet – det där som pågår du vet – faktiskt får den respekt det förtjänar.

Vill du vara en del av ett gött gäng här i Göteborg? Vad bra! För vi önskar oss flera kollegor.

Vem vi söker? Dig såklart!

Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Och som också tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten, men att jobb och möten ska vara kul och utvecklande. Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor.

Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. 

Att vara en del av Mpya – vad innebär det?

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher och varierar i storlek.

Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov.

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling i din karriär. Du har ditt uppdrag ute hos kund, men vi ser gärna att du jobbar inne på vårt kontor så ofta du bara har möjlighet. Vi vill träffa dig, äta lunch, fika och vara en del av din vardag! Du får helt enkelt det bästa av två världar. 

Hur gör jag nu?

Slå en signal, skicka ett mail, skriv ett brev. Det ska bli så kul att höra från dig.

Intervjuer sker löpande! Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Karlsson på Mpya Finance. Johanna nås på johanna.karlsson@mpya.se eller 0760-30 31 00. Vi hörs snart, hoppas jag! 

 

 

Dela detta jobb

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Mpya Finance AB