ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lantbruksekonom/redovisningskonsult, Östergötland

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Lantbruksekonom/redovisningskonsult, Östergötland

Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att hjälpa och stötta våra företagare i deras vardag. Vi jobbar proaktivt med digitala lösningar och har ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö. Vi söker nu dig som vill jobba på något av våra kontor i Norrköping, Linköping eller Vreta Kluster.

Om tjänsten 

I nära samarbete med våra kunder kommer du att arbeta med bla:

  • Proaktiv rådgivning för att utveckla rutiner och företag

  • Deklaration, bokslut, bokföring

  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler

  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Marknadsområdeschef Elisabeth Berglert berättar:

På kontoret blir du en del av ett team på 10-15 medarbetare. Teamet ingår i marknadsområde Östergötland där vi hjälps åt och delar resuser. Som grupp värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av arbetsglädje och utveckling och av mina medarbetare förväntar jag att man gör sitt bästa för att bidra till gruppen.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du 
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom lantbruk, gärna från någon av Lantbruksskolorna. Tidigare erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet är meriterande. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Affärschef i Norrköping Magnus Wretemark, magnus.wretemark@ludvig.se 011-194918 eller Affärschef i Linköping/VretaKluster Josefin Ragnehed, josefin.ragnehed@ludvig.se 013-377015.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Lantbruksekonom/redovisningskonsult, Östergötland

LUDVIG & CO