ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundsamordnare till försäkringsbolag i Stockholm

Ort
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Kundsamordnare till försäkringsbolag i Stockholm

The Finance Family söker för kunds räkning en kundsamordnare till ett försäkringsbolag i Stockholm.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och initialt pågå i 7 månader. Möjlighet till förlängning av uppdrag finns.

Om rollen och arbetsuppgifter:
Avdelningen äger och utvecklar processen för det operativa kundmötet genom att förbättra, förenkla och effektivisera för kunderna. Tillsammans skapas ett gemensamt arbetssätt som möjliggör att kunden möter en kontaktväg in.

– Att ta emot, hålla ihop och återkoppla inkommande frågor: Det gör du bland annat genom att besvara arbetsgivarkundernas frågeställningar, oavsett kanal, på ett tydligt och omdömesfullt sätt. Kan du inte svaret på alla frågorna tar du hjälp av kollegor eller övrig organisation.

– Proaktiv information och kommunikation: För att minska antalet repetitiva frågor kommer du och dina kollegor arbeta proaktivt med information till kunder, exempelvis vid systemförändringar. Ni kommer också att bidra med relevant innehåll till exempelvis nyhetsbrev samt genomföra nätverksträffar. I ert arbete samverkar ni med kollegor inom övriga bolaget.

– Utveckling & Analys: Som en del i avdelningen kommer du att aktivt bidra till att ni kontinuerligt analyserar och utvecklar era arbetssätt. Du och dina kollegor är också örat utåt för kundernas behov och upplevelse av bolagets tjänster. Det innebär bland annat att utifrån fakta om kundernas beteende och behov driva en ökad digitalisering och självservice.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som har erfarenhet av att möta kunder digitalt. Du är en lagspelare som drivs av att ge service i världsklass, och du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta på ett försäkringsbolag så är det mycket meriterande.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Niclas Persson på 073-733 75 62 eller niclas.persson@financefamily.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Kundsamordnare till försäkringsbolag i Stockholm

The Finance Family