ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kund- och leverantörsreskontrachef till Nordic Leisure Travel Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2024-05-03

Ansök nu

Kund- och leverantörsreskontrachef till Nordic Leisure Travel Group

Brinner du för personalledning, reskontraprocessen och vidareutveckling? Vill du arbeta i Nordens mest spännande och dynamiska reseföretag?  Nu finns chansen att bli Nordic Leisure Travel Groups nästa reskontrachef.

Nordic Leisure Travel Group är nu i behov av att rekrytera en engagerad och erfaren chef för reskontrateamet. Man ansvarar för en del av kund- och leverantörsreskontraprocessen inom koncernen.

Nordic Leisure Travel Group säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving Sverige och Ving Norge, Globetrotter, Spies i Danmark, Tjäreborg i Finland, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Resorts & Hotels där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer cirka 1 325 000 resor årligen i de nordiska länderna.

Om rollen

I rollen läggs stor vikt och fokus på ledarskap och medarbetarutveckling men även att du och ditt team bidrar till fortsatt arbete med förbättringar och effektivisering av processer. Vi söker dig som brinner för personalledning, reskontra/redovisning samt för att utveckla processer och rutiner.

Du och ditt team driver utvecklingen av reskontrafunktionen för att ge verksamheten bästa möjliga förutsättningar att fortsätta utvecklas.  Personalansvar för ca 10 medarbetare ingår i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och fördela det dagliga arbetet i teamet

  • Vara delaktig i det dagliga arbetet, samt vid arbetstoppar eller semestrar fungera som backup

  • Coacha och stödja medarbetarna i det dagliga arbetet, i förbättringsarbetet och i sin personliga utveckling

  • Godkänna betalningar

  • Koordinera och vara en del av bokslutsprocessen för teamet samt vara delaktig i revision

  • Driva och delta i förbättringsprojekt inom Finance

  • Vara uppdaterad på samt att förmedla kunskap om de lagar och interna regler som styr teamets ansvarsområde, samt säkerställa att de efterföljs

Nordic Leisure Travel Group erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Du får en omväxlande vardag tillsammans med härliga kollegor – vi arbetar i nära samarbete mellan de nordiska länderna för att ge våra gäster de bästa veckorna på året. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa i Nordic Leisure Travel Group!

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet av kund- och leverantörsreskontraprocessen samt redovisning. Vidare har du ett systemintresse och goda kunskaper i Excel. Du är flytande i både svenska och engelska och förstår dom skandinaviska språken.

Har du erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, har arbetat med Lean och har erfarenhet av RPA är det meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av NAV och ExFlow.  

Vi önskar att du har minst ett par års erfarenhet av ledarskap. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är en trygg ledare, att du är flexibel och bra på både problemlösning och att få till goda samarbeten. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs samtidigt som du har en förmåga att se helheten.  Du har sinne för struktur och är bra på att prioritera och prestera under stress.

Vi arbetar i en miljö där alla arbetar tillsammans och strävar efter att uppnå samma mål, det är viktigt att du trivs i detta samt att du brinner för att bygga en bra kultur och skapa motivation och engagemang inom organisationen.

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Nordic Leisure Travel Group med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se 070-842 13 77 eller Nadja Linder, nadja.linder@mpya.se 070-796 95 97. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kund- och leverantörsreskontrachef till Nordic Leisure Travel Group

Mpya Finance AB