ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kreditanalytiker Corporate till Aros Kapital

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Kreditanalytiker Corporate till Aros Kapital

Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus på företagsfinansiering.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing.

Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består idag av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 21 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årlig omprövning
• Vara med i kundmöte tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Fatta kreditbeslut inom uppsatt mandatstruktur
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Senior Kreditanalytiker söker vi dig som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet från storbank av arbete med företagsfinansiering. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och genom noggrann analys kunna bygga framåtriktade prognoser, samt erfarenhet från förvärvsfinansiering.

Företagskrediter är något du kan och brinner för och du har betydande erfarenhet av rörelsefinansiering, förvärvsfinansiering samt analys av medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.
Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Kreditanalytiker Corporate till Aros Kapital

Jurek