ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kravanalytiker till Borgo

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-22

Ansök nu

Kravanalytiker till Borgo

Företag: Borgo AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Roll: Business Analyst

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Vi söker dig som

 • Har en gymnasieexamen inom it eller ekonomi

 • Har relevant arbetslivserfarenhet

 • Har mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet

 • Har kunskap i Officepaketet generellt, specifikt goda kunskaper i Excel

 • Har systemvana, exempelvis av Ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du har

 • En eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi eller it

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom finans

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av kravarbete

 • Ett privat intresse för ekonomi och sparande

För att lyckas i rollen ser vi att du som person trivs att jobba i en miljö där du får sätta rutiner, processer och strukturer på ett kreativt och kvalitetssäkrat sätt. Du är van att ha många bollar i luften och uppskattar att använda din kreativa förmåga för att komma på nya idéer och agera lösningsorienterat. Dessutom är du självgående i ditt arbete men vågar fråga om hjälp av kollegor. Vi ser främst att har du har följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten

 • Strukturerad

 • Samarbetsinriktad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För denna tjänst kommer en bakgrundskontroll och kreditundersökning krävas.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsuppgifter

Borgo är ett svenskt företag som verkar inom finans- och fastighetssektorn. Borg fokuserar främst på att erbjuda hypotekslån och finansiella tjänster till privatpersoner och företag.

”Vi är snäll-teamet på Borgo, här är alla hjälpsamma och har vänlig inställning mot varandra!”

 • Åsa, Product Owner på Borgo.

I rollen som Kravanalytiker kommer ditt primära fokus vara att inhämta och dokumentera krav samt att** **upprätta rutiner, processer och strukturer för kravarbete på Borgo . Du kommer ta fram arbetssätt tillsammans med teamet och agera bollplank för kravarbetet, samt uppdatera befintliga processbeskrivningar. Vidare kommer du agera spindeln i nätet och ha många kontaktytor internt och externt med olika avdelningar, för att på ett effektivt sätt identifiera de krav som finns på befintliga och nya features.

Arbetskulturen och miljön på Borgo präglas av nyfikenhet, öppenhet och en prestigelöshet. Du kommer jobba i en föränderlig bransch och på ett företag som erbjuden en brant utvecklingskurva. Här umgås alla med varandra över teamgränser, har gemensamma aktiviteter tillsammans och generösa företagsfester. I ljusa och öppna landskap kommer du arbeta med drivna och ambitiösa kollegor, och vara en del av ett team som är öppna för dina idéer och förbättringsförslag

Du kommer ingå i ett team där alla hjälps åt, bollar idéer och ständigt strävar efter att utvecklas och optimera arbetssätt. Du kommer även att, tillsammans med teamet, utreda incidenter och delta i projekt, förstudier samt upphandlingar. Vidare kommer du även genomföra och dokumentera tester av IT-leveranser, förbättra arbetssätt och effektivisera processer, samt delta i produktutveckling. Din primära arbetsuppgifter kommer innebära:

 • Utifrån kunders- eller verksamhetens behov inhämta och dokumentera krav

 • Ta fram arbetssätt och struktur för kravarbete

 • Ta fram och uppdatera befintliga processbeskrivningar

Borgo AB

Borgo AB är ett svenskt bolag som verkar inom finans- och fastighetssektorn. Företaget fokuserar främst på att erbjuda hypotekslån och finansiella tjänster till privatpersoner och företag. Genom sin webbplats erbjuder de information om sina produkter och tjänster samt möjlighet att ansöka om lån online. Borgo AB har en stark närvaro inom hypotekslånebranschen och strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för sina kunder.

Dela detta jobb

Kravanalytiker till Borgo

Academic Work