ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kontraktsansvarig sökes till IT bolag i söderort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Kontraktsansvarig sökes till IT bolag i söderort

Nu söker vi för vår kunds räkning som är verksamma inom kontorsnära IT-tjänster en kontraktsansvarig med placering i söderort.

Arbetsbeskrivning:

I din roll kommer du arbeta främst med att sköta administreringen samt faktureringen för hyres- och servicekontrakten i bolagets servicesystem.
Förutom detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

  • Supportera organisationen med frågor som rör avtals- och servicefrågor

  • Underhåll av registervård, avtal och servicekontrakt

  • Avtalssupport

  • Delat ansvar för reskontran tillsammans med bolagets ekonomiavdelning

  • Arbete kring avtals- och servicefakturering

  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat i en liknade roll där du administrerat och hanterat avtal och kontrakt. Fördelaktige har du tidigare arbetat i en liknande roll där du haft självständigt ansvar för uppgifterna i ca 1-3 år. Du får gärna ha en ekonomisk/administrativ bakgrund där du brinner för att ge service till kollegor, kunder och samarbetspartners. För att trivas i denna roll ser vi att du är noggrann, ansvarsfull och lyhörd samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare är du en van användare i Excel.
Om du har erfarenhet från IT branschen eller större företag samt är systemvan eller har ett systemintresse så är detta meriterande.

Du erbjuds

Du erbjuds en konsultlösning på 6 månader och för rätt person finns det goda chanser till att uppdraget kommer förlängas eller att på sikt bli överrekryterad till kund. Placering är på kundens kontor i Västberga. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Kontraktsansvarig sökes till IT bolag i söderort

Jurek