ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Koncernredovisningsansvarig NEWSEC

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Koncernredovisningsansvarig NEWSEC

Vi söker nu en koncernredovisare med stort engagemang och som vill utveckla arbetssätt på bästa sätt! Du kommer arbeta med konsolidering och utveckla effektiva arbetssätt samt se till att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Man arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, effektiv, vara en problemlösare samt en lagspelare. Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:

  • Konsolidering

  • Årsredovisningar

  • Planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund

  • Kontaktperson till kund

  • Revisorskontakter och myndighetskontakter

Du bör kunna och ha arbetat med regelverk som IFRS, K3 och K2. Du behöver ha erfarenhet av fastighetsekonomi sedan tidigare.

Meriterande är även om du kommit i kontakt med transaktion, fusioner, fissioner. Det är även meriterande om du har erfarenhet i Aaro.

Vem är du?

Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec Asset Management värdesätter högt.

Vidare är du en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vidare är du kundfokuserad och har kunden i centrum för allt du gör.

Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 alternativt Elin Antonsson på 0709-31 87 69 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Koncernredovisningsansvarig NEWSEC

Mpya Finance AB