ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Företagsrådgivare Gällivare

Företag Sparbanken Nord
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Junior Företagsrådgivare Gällivare

Vi söker dig som är, eller snart blir, nyutexaminerad student och som vill växa in i rollen som framtidens företagsrådgivare. Du kanske har de teoretiska kunskaperna för rollen, men behöver få tid för att samla praktisk kompetens och erfarenhet. Då ska du söka jobb som Junior företagsrådgivare hos oss!

Vad vi erbjuder

  • En rolig, omväxlande, och utmanande roll där du får chansen att växa och utvecklas som företagsrådgivare tillsammans med oss i Sparbanken Nord.

  • Ett skräddarsytt introduktionsprogram, handledning och långsiktig utvecklingsplan, med syfte att växa in i en självgående företagsrådgivarroll.

  • En positiv och här lig miljö präglad av stort engagemang, trivsel och kompetenta kollegor.

Om jobbet

Som junior företagsrådgivare arbetar du i team med seniora företagsrådgivare och variationen och utvecklingsmöjligheten är enorm. Du kommer i första hand att jobba med företagskunder i mindre segment men tanken är att du framåt ska kunna axla även större företagskunder och ha ansvar för en egen kundstock.

Vem är du?

Du är en sälj- och serviceinriktad person som brinner för att göra affärer, träffa kunder och skapa långsiktigt hållbara relationer. Du är en prestigelös och flexibel lagspelare som vill vara med och bidra till att förverkliga människors drömmar och du ser förändring som en möjlighet.

Det är viktigt att du har en positiv inställning till att röra dig mellan bankens olika kontor, både utifrån kontorens behov och utifrån inställningen att mobilitet ger större möjligheter att lära, utvecklas och bredda din kompetens. 

Dela detta jobb

Junior Företagsrådgivare Gällivare

Sparbanken Nord