ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Interims konsult till redovisningsuppdrag i Hammarby Sjöstad

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Interims konsult till redovisningsuppdrag i Hammarby Sjöstad

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som vill ta dig an en redovisningsroll där du kommer ansvara för att strukturera upp och plocka hem redovisningsfunktionen från Norge. Kunden är verksam inom retail och har butiker runt om i norden och moderbolaget har sitt säte i Storbritannien. Den norska verksamheten ska nu plockas hem till Sverige och styras från deras redovisningsfunktion, och då behövs det stöttning i den mer kvalificerade redovisningen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fokuserade kring, löpande redovisning, momsrapportering, inkomstdeklarationer, månads- och årsbokslut enlig Norway GAAP samt uppdatera olika pricing dokument. Vidare kommer du vara drivande i att strukturera upp hur det dagliga arbetet ska skötas samt skapa nödvändig rapportering. Du ingår i ett redovisningsteam och rapporterar till verksamhetens ekonomichef.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Årsbokslut

  • Årsredovisning

  • Löpande redovisning

  • Momsredovisning

  • Inkomstdeklarationer

  • Rapportering

Vem är du?

Du är en van interimskonsult och vi ser med fördel att du tidigare har skött redovisning enligt norska redovisningsregler. Du är självständig i månads- och årsbokslut samt att du tidigare har varit delakt i liknande projekt. Som person är du självständig, pedagogisk, strukturerad och trivs när det finns många olika uppgifter. Du är van användare av olika affärssystem och är en avancerad användare av Excel.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa under en övergångsperiod på 3-6 månader. Skulle du även vara intresserad av direktanställning hos kunden så finns den möjligheten efter avslutat konsultuppdrag. Kunden har sitt kontor vid Hammarby Sjöstad och delar av arbetet kan utföras på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Interims konsult till redovisningsuppdrag i Hammarby Sjöstad

Jurek