ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Inköps- och ekonomiassistent till AprioMed i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Inköps- och ekonomiassistent till AprioMed i Uppsala

Vi söker nu en inköps- och ekonomiassistent på deltid till AprioMed i Uppsala. Har du tidigare erfarenhet av ekonomiadministration såsom leverantörsfaktura och enklare bokföring? Är du positiv, prestigelös och noggrann som person? Har du ett intresse för att jobba med inköps- och orderrelaterade uppgifter? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

AprioMed är ett litet globalt medicintekniskt bolag inom området interventionell radiologi. Bolaget består av elva personer, varav sex är stationerade på kontoret i Business Park, Uppsala. I rollen som inköps- och ekonomiassistent kommer du att rapportera till ekonomichef/CFO.

Arbetsbeskrivning

Som inköps- och ekonomiassistent kommer du ha varierade arbetsuppgifter inom ekonomiadministration, order och inköp. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Hantering av leverantörsfakturor samt enklare bokföring.

  • Lägga inköpsorder, leveransbevakning samt bevakning av lagersaldon.

  • Kontakt med kunder och leverantörer samt hantering av diverse uppkomna problem såsom förseningar etc.

  • Vid behov vara behjälplig vid skeppning.

Om dig

För att lyckas väl i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration. Det är meriterande, ej krav, om du dessutom arbetat med inköps- och orderrelaterade arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och ordningsam samt kan med enkelhet ta till dig nya instruktioner och system. Vi värdesätter en positiv, prestigelös och flexibel attityd då rollen kan innebära varierade och omväxlande arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Detta är en direktrekrytering där du kommer att bli anställd av AprioMed. Tjänsten är på deltid, cirka 50%, med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. På sikt finns det möjlighet att utöka omfattningen vid intresse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med möjlighet till flex.

I den här processen samarbetar AprioMed med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Broström: hanna.brostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om AprioMed

AprioMed utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer innovativ medicinteknisk utrustning och relaterade tjänster inom området interventionell radiologi. Vi strävar efter att, i nära samarbete med läkare, leverera innovativa kvalitetsverktyg för att uppnå de mest fördelaktiga lösningarna för radiologer över hela världen. Läs mer: https://apriomed.com/

 

Dela detta jobb

Logo
Inköps- och ekonomiassistent till AprioMed i Uppsala

Jurek