ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Gruppchef Ekonomisk förvaltning till Fastighetsägarna Service

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Gruppchef Ekonomisk förvaltning till Fastighetsägarna Service

Gazella rekryterar nu en driven Gruppchef inom ekonomisk förvaltning till Fastighetsägarna Service. I rollen kommer du leda ett team av redovisningsekonomer som arbetar med kunder som är bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och stiftelser i hela Stockholms län. Bolaget befinner sig i en spännande expansionsresa. Visionen är att genom hållbar tillväxt nå en halv miljard i omsättning och som ny Gruppchef är du och ditt team med ekonomiska förvaltare en viktig pusselbit till att nå dit. Välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag. 

Vad Fastighetsägarna Service erbjuder dig:  

Fastighetsägarna Service är inte som alla andra. De är utmanare som förenklar och skapar framtidens fastighetsägande. Fastighetsägarna Service erbjuder dig en utvecklande kultur och ett mind set av att ”vi vill och kan ännu mer.” Kontoret ligger centralt på Kungsholmen. 

Din utmaning

I rollen som Gruppchef på Fastighetsägarna Service kommer dina arbetsuppgifter vara:
 

  • Leda ca 10 -15 redovisningsekonomer som arbetar med kunder inom segmenten bostadsrättsföreningar, mindre privata fastighetsägare, stiftelser och föreningar.  

  • Personal- och resultatansvar. Du skapar förutsättningar och coachar dina medarbetare att ta egna kloka beslut och initiativ för att på så sätt nå uppsatta mål. 

  • Ta ansvar för affärsplan vilket omfattar allt från verksamhetsplan för detta kundsegment till att samarbeta med övriga verksamheter för att förenkla fastighetsägandet för kund.  

  • Säkerställa leverans till kunder och samtidigt utveckla Fastighetsägarna Services erbjudande och affär. 

  • Tillsammans med medarbetare och ledare utveckla arbetssätt och processer. 

  • Ingå i affärsledningen för affärsområde ekonomisk förvaltning samt jobba tätt tillsammans med ledare och team i övriga organisationen. 

Erfarenhet

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av redovisning. Du har ett coachande och inkluderande ledarskap, och har erfarenhet av att jobba både strategiskt och operativt. Vi ser gärna att du har arbetat i kundnära roller och att du är intresserad av att arbeta data- och insiktsdrivet för att utveckla såväl interna arbetssätt som vårt erbjudande till kund. 

För oss är ditt engagemang och initiativförmåga viktigast och värdesätts högt. Om du vill arbeta på en arbetsplats där ditt driv får utrymme så är vi rätt match för varandra! 

Personliga egenskaper  

Vi söker dig som brinner för att utveckla och driva förändring i ett växande företag där du kan göra skillnad. Du presterar som bäst när du får bidra till helheten, och du har en förmåga att omvandla affärsplan, strategi och kundinsikter till konkreta planer och resultat. Du är analytisk och har ett datadrivet arbetssätt, samt en förmåga att driva värdeskapande utveckling i våra arbetssätt och vårt erbjudande till våra kunder. Som ledare är du inkluderande och en förebild som inspirerar, coachar och motiverar dina medarbetare till att fatta egna kloka beslut och se till helheten. Det faller dig naturligt att vara en ambassadör för vår företagskultur där samarbete över gränser är mycket värdefullt för att nå framgång. Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra längs vägen, det hoppas jag att du också tycker när du väljer oss! 

Om Fastighetsägarna Service

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 300 miljoner kronor per år och är cirka 280 medarbetare. Läs mer om Fastighetsägarna Service på deras hemsida: https://www.fastighetsagarna.se/  

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Fastighetsägarna Service med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna rekrytering.  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Gruppchef Ekonomisk förvaltning till Fastighetsägarna Service

Gazella