ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till RevolutionRace

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Financial Controller till RevolutionRace

Vill du bli en viktig del av ett företag som är på en spännande tillväxtresa?

Som Financial Controller på RevolutionRace får du möjlighet att växa in i rollen och utvecklas med oss. Du behöver vara van vid att arbeta både självständigt och i team samt att leverera med hög kvalitet och stor noggrannhet. Du trivs i en organisation med en omväxlande miljö och där vi har roligt tillsammans.

Idag är vi ca 130 medarbetare som sitter i fräscha nyrenoverade lokaler mitt i centrala Borås. På RevolutionRace är ingen dag den andra lik, och team-andan är stor. Siktet är alltid inställt mot nya mål och kunden är ständigt i fokus. Nu letar vi efter en ny Financial Controller som blir en del av vårt team i en härlig och kreativ atmosfär på ett företag med mängder av grymma förmåner och fantastiska medarbetare! Låter detta som något för dig? Sök redan idag!

Ditt uppdrag
Du kommer över tid att få ansvar för koncernredovisning, treasury och viss intern rapportering. I denna roll är du också en viktig del av den externa rapporteringen i form av delårsrapporter och årsredovisning. I samarbete med Redovisningschef och övriga i Finance-teamet är du även delaktig i bokslutsprocessen och andra redovisningsrelaterade frågor.

Teamet består av 8 kollegor med stor kunskap och erfarenhet. Du och dina närmaste kollegor är på plats på kontoret åtminstone tre dagar i veckan och kan i övrigt arbeta på distans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koncernredovisning, kvalificerade redovisningsfrågor och rapportering

  • Månads-, kvartals- och årsbokslut på koncernnivå

  • Treasury, relationen med bank och payment service providers

  • Primär kontaktyta gentemot revisorer

  • Vara behjälplig vid internkontroller

  • Processförbättringar, analysarbete och diverse projekt

  • Stöd till övriga inom Finance-teamet

Din bakgrund
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen bör du ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt från en revisionsbyrå. Du har goda kunskaper inom redovisning samt erfarenhet av både självständigt och kvalificerat redovisningsarbete i en koncernstruktur. Det är meriterande om du dessutom har kunskap om konsolidering och redovisning enligt IFRS. Du arbetar dagligen i Excel och övriga Office-paketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Din profil
Vi är ett entreprenöriellt företag i snabb tillväxt och är noterade på Nasdaq Stockholm Midcap. För att trivas i vår omväxlande miljö tror vi att du är nyfiken, nytänkande, kommunikativ och gillar utmaningar! Samtidigt trivs du i ett sammanhang där rapportering, struktur och ordning har hög prioritet. I teamet strävar vi efter en prestigelöshet och öppenhet vilka vi ser som viktiga egenskaper hos dig.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta detaljorienterat, kommunicera med såväl arbetskollegor som med externa parter samt att du har en god analytisk förmåga.

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar RevolutionRace med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-80 77 88. 

 

 

 

Dela detta jobb

Financial Controller till RevolutionRace

Mpya Finance AB