ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till Macrobond i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Financial Controller till Macrobond i Malmö

En spännande produkt, fina framtidsutsikter och en rejäl tillväxt, både inom Finance och bolaget. ”Jag jobbar här för att jag tycker bolaget är roligt. Man känner att man är en del av Macrobond och får jobba nära där besluten fattas. Vi är ett tight team som firar våra framgångar.” Så säger Amanda Lindesson. En närvarande chef som är mån om att teamet har inblick och förståelse för affären. För Amanda är det viktigt med god framförhållning gällande förändringar och annan information som påverkar teamet.

På Macrobond jobbar man mot gemensamma mål och trivs i ett högt tempo.

Nu söker teamet efter sin nästa kollega inom Finance och du är efterlängtad! Ta chansen att själv vara med och utforma din roll, i ett familjärt bolag med huvudkontoret beläget i fina lokaler i Malmö. Teamet består av sju personer och du rapporterar till Group Financial Controller Amanda Lindesson.

Här erbjuds du en viktig och bred roll där du blir involverad i många olika delar på en ekonomiavdelning. Här finns också många projekt att vara delaktig i gällande processförbättringar och att utveckla rutiner.

Rollen utvecklas i takt med att bolaget växer och möjlighet finns att växa in i en tyngre roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för de svenska holding-bolagen samt på sikt möjligheten till ansvar även för bolagen i US och UK hanterade in-house från HQ

  • Stötta upp Sales Account Management- teamet och utveckla processen kring AR

  • Inkomstdeklaration och årsredovisning

  • Kommunikation med revisorerna

  • Kontinuerlig förbättring av redovisningsprocesser och intern kontroll

  • Analys av intäkter på sikt

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i denna roll tror vi att du har en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande. Du är en person som har en stor nyfikenhet och vill lära brett hur en Financeavdelning fungerar och är sugen på att få testa på många olika delar inom Financial och Business Controlling. Roller erbjuder ett brett ansvar och stora utvecklingsmöjligheter i en snabbt växande organisation. Du är en person som känner stort egenansvar med nyfikenhet, driv och hög problemlösningsförmåga. Du trivs i en roll där du kan jobba självständigt, men även vara en team player och trivs med mixen av dessa två! 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Macrobond med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

Dela detta jobb

Financial Controller till Macrobond i Malmö

Mpya Finance AB