ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Finance Director till IPG Mediabrands

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Finance Director till IPG Mediabrands

Vill du arbeta i ett spännande bolag tillsammans med högpresterande kollegor där stort fokus ligger på gott samarbete och din möjlighet att påverka? Är ditt mål att varje dag utveckla dig själv och de runt omkring dig?
Mediabrands söker en Finance Director som aktivt vill bidra till affären och som proaktivt får saker att hända.

Arbetsuppgifter

Som Finance Director kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomin av den svenska verksamheten, vilket innebär allt ifrån finansiell rapportering, redovisning, budgetering samt affärsplanering. Rollen innebär även att man kommer stötta med investeringskalkyler och eventuella förvärvsanalyser. Du kommer ansvara för ett team på 5 personer och rapportera till CFO Nordics.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Övergripande finansiellt ansvar för IPG Mediabrands och Kinesso Sweden

  • Ansvara för att förbereda och sammanställa budget och prognoser

  • Ansvara för skatter och myndighetsrapportering

  • Budget och prognosarbete

  • Koncernrapportering till huvudkontoret

  • Kontaktperson till revisorer och internrevisorer

  • Leda och utveckla ekonomifunktionen och teamet

  • Stötta de övriga i managementteamet gällande ekonomirelaterade frågor och analys.

  • Ansvara för system och processutveckling

Utöver detta innebär rollen även att man aktivt är del i att driva och utveckla affären tillsammans med de övriga i ledningsgruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt minst 7 års erfarenhet av finansiell rapportering och management varav minst ett par års erfarenhet av liknande roll gärna inom branschen. Som person är du både strategisk och analytisk med goda ledaregenskaper och ett stort intresse för coaching, utveckling och motivationsarbete. Du är självständig och trygg i ditt arbete och en prestigelös person med god samarbetsförmåga. Du är även engagerad, driven och lösningsorienterad med en god kommunikativ förmåga och en vilja att bygga ett bra nätverk genom hela organisationen. Du har en naturlig fallenhet för att skapa struktur och se helheten i en föränderlig och utmanande bransch, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och öppenhet och envishet att driva förändringar.

Du har goda erfarenheter av både controlling, redovisning och regelverksefterlevnad. Har du dessutom erfarenhet av internationell verksamhet och koncernrapportering är det meriterande. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Officepaketet. Du talar och skriver även svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Hos oss på Mediabrands erbjuds du en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag i tillväxt. Vi har en bra teamanda, ett nära samarbete och ömsesidig respekt för varandra. Om detta är lika viktigt för dig som det är för oss så skicka gärna in din ansökan idag.

I den här rekryteringen samarbetar Mediabrands med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Mediabrands i Sverige består av flera olika konsultbyråer med spetskompetenser, inom bl a mediestrategi, e-commerce, MarTech, medieköp och partnerskap. I Sverige består Mediabrands av två fullservicebyråer inom marknadsföring och kommunikation, Initiative och UM. Våra specialistenheter Magna, Matterkind och Reprise levererar förstklassiga tjänster inom analys och alla typer av medieköp (print, utomhus, Audio-Visual Media, sökordsmarknadsföring, sociala medier och programmatiska köp).
Marvelous är vår kreativa studio dit kunder vänder sig för att få experthjälp inom strategi och produktion av distributionsnära innehåll och visuell kommunikation.

Mediabrands Sverige har 75 anställda i våra trevliga lokaler på Grev Turegatan 11 i Stockholm. Vi har ett tätt samarbete i Norden där vi är drygt 300 passionerade medarbetare.

Mediabrands är en del av Interpublic Group (NYSE: IPG). För mer information, besök gärna www.ipgmediabrands.com

Dela detta jobb

Logo
Finance Director till IPG Mediabrands

Jurek