ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du tidigare erfarenhet av att leda en ekonomiavdelning inom offentlig sektor? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Ekonomichef för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag på sex månader, med möjlighet till förlängning. I rollen som Ekonomichef leder du ekonomifunktionen och säkerställer att arbetet är samstämmigt med myndighetens övergripande mål. Du antar dessutom en given roll i ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att ständigt utveckla verksamheten. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomichef till statlig myndighet: 

  • Leda ekonomifunktionen 

  • Personalansvar 

  • Ansvara över verksamhetens budgetarbete 

  • Ingå i verksamhetens ledningsgrupp 

  • Ansvara över verksamhetens arbetsformer och säkerställa att ekonomifunktionen samverkar med övriga delar av myndigheten 

Kvalifikationer och personliga egenskaper Ekonomichef till statlig myndighet: 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Dessutom förutsätter vi att du är bekant med ovanstående arbetsuppgifter eftersom du tidigare har arbetat i rollen som Ekonomichef inom offentlig sektor. Du är en tydlig och lyhörd ledare som säkerställer verksamhetens kompetens, på både kort och lång sikt. Du är en coachande ledare som motiverar till utveckling och skapar ständigt förutsättningar för samverkan och dialog, både i och utanför den egna organisationen. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt, på såväl svenska som engelska. 

Ansökan 

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKEC2196. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm (josefine.kolm@vindex.se, 070-811 32 32)vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Ekonomichef 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Ekonomichef till statlig myndighet

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb