ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till NORMA Advokater

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Ekonomichef till NORMA Advokater

Vi på NORMA Advokater söker nu en affärsnära Ekonomichef, som med sitt driv och nyfikenhet vill vara en viktig pusselbit i vår starka tillväxt och framgång!

NORMA är en advokatbyrå med dedikerat fokus på affärsjuridikens huvudsakliga områden. Vi utmanar gamla sanningar och strukturer, och strävar efter att möjliggöra för såväl människor som företag att nå sin fulla potential – att inte bara växa, utan blomstra.

Om rollen

I rollen som Ekonomichef fungerar du som en strategisk businesspartner till VD. Tillsammans arbetar ni med högt verksamhets- och resultatfokus. Du säkerställer korrekt rapportering, nyckeltal samt analyser och är drivande i processförbättringar. Vidare ansvarar du även för den övergripande redovisningen. Till din hjälp har du administrativa kollegor, som ansvarar för enklare löpande redovisning kopplat till våra advokater.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Säkerställa korrekt redovisning, rapportering samt bokslut
  • Sammanställa årsbokslut samt årsredovisning
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Budget och analysarbete
  • Prognoser (intäkter, kostnader och likviditet)

Vem är du

Du har en akademisk utbildning och tränat öga för de operativa uppgifter som förekommer på en ekonomifunktion. Vidare är du driven och nytänkande, med viljan att arbeta verksamhetsnära och tycker det är roligt när arbetsuppgifterna är på varierande nivå. För att trivas hos oss är du prestigelös och besitter en hög kommunikativ- och social förmåga.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat i PowerBI och Capego.

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar NORMA Advokater med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid 0732 – 03 67 77 eller Elin Antonsson 0709 – 31 87 69. 

Ansökan gör du på www.mpya.se – varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomichef till NORMA Advokater

Mpya Finance AB